Entiteiten code bij Staete Vrijdaggevoel

Bij Vrijdaggevoel vestigen we honderden verschillende ondernemingen. Met de codes willen we een goed en representatief adres houden voor iedereen. Het gaat dus ook niet om de 'inhoudelijkheid van één onderneming' of de directe inhoud van brieven van ondernemingen. We behartigen hierbij het belang van honderden andere ondernemers van onze locatie en anticiperen op ontwikkelingen. We willen een goede en verzorgde locatie blijven voor alle ondernemingen. Daarbij kan veel 'negatieve' post (gerechtsdeurwaarders of incassokantoren e.d.) niet prettig zijn voor andere gebruikers. Ter bescherming van alle klanten hanteren we een entiteiten code beleid. Dit beleid bepaald hoe belangrijk wij het vinden dat jij reageert op de poststukken en hoe goed wij je post controleren.

A+ entiteiten

Geen bijzonderheden bij een A+ entiteit / klant gezien in de laatste (6) weken. Jouw organisatie werkt volgens behoren.

A entiteiten

In de laatste weken zijn er bijzonderheden gecontsateerd bij jouw onderneming.

  1. Dit kan zijn dat je in de laatste weken van meer dan 2 organisaties een aanmaning hebt ontvangen (herinneringen worden niet geteld);
  2. Je ontvangt opmerkelijk grote facturen, die niet betaald zijn of waarbij we controleren of er geen achterstallige betalingen ontstaan.

Er is niets aan de hand, wel vragen we jou op ieder poststuk te reageren in de AVG-omgeving. De communicatie met Vrijdaggevoel in stand houden is hierin belangrijk.

B entiteiten

Jouw ondernemening staat onder extra hoge controle van Staete Vrijdaggevoel. Wij verwachten dat jij op ieder poststuk binnen 24 uur reageert. Dit doe je direct onder het posstuk de AVG-omgeving. Bij een B codering verplichten wij jou ons enorm goed op de hoogte te houden over binnenkomende poststukken als wij jou dat vragen.