Sociaal & locaal

Onder de noemer ‘sociaal & locaal’ staat verbinding en lokale betrokkenheid centraal. Staete Vrijdaggevoel is in basis een bedrijvencentrum. Een plek om te werken in Cuijk als ZZP’er of MKB’er. Alleen buiten dat is Vrijdaggevoel, net als ieder ander bedrijf of organisatie in Cuijk ook een onderdeel van de Cuijkse samenleving.

Tevens is Vrijdaggevoel lid van de Bedrijventerreinvereniging De Beijerd en ’t Riet. Dit met als voornamelijk doel ook veiligheid en samenwerking op het bedrijventerrein in Cuijk te ondersteunen.

Binnen het Vrijdaggevoel proberen wij met alle ‘bewoners’ een harmonieuze en gezellige werksfeer te creëren. Harmonie en plezier creëren verbinding. Deze verbinding proberen wij ook als sociaal onderdeel te vertalen naar verbinding in Cuijk. Verbinding staat bij Vrijdaggevoel onder andere in het teken van events.

Steate Vrijdaggevoel barbeque

Jaarlijks, dit jaar in de lente/zomer 2019
Jaarlijks organiseren de ‘bewoners’ samen een barbeque. Deze barbeque is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, maar ook om eens anders met elkaar te praten. Deze barbeque (die trouwens halal is) is ondertussen een traditie op De Nieuwe Erven 3 :-).

Kerstborrel voor iedereen

18 december 2019 – 15:00 t/m 19:30
De kerstborrel is een evenement door Vrijdaggevoel voor Cuijk. De achtertuin is tijdens de kerstborrel opgebouwd tot een kleine wintertuin. Met vuurkorven, gluhwein en soep is het een uitnodiging aan een ieder uit Cuijk om elkaar te ontmoeten en onder het genot van hapje en een drankje met elkaar te genieten. Iedereen is welkom en het is gratis.