Ruimte Zaterdag

Vergaderen of scholing in Cuijk. In een rustige ruimte nabij het station.

Een ideale vergaderruimte in Cuijk voor ieder moment

De mogelijkheid om voordelig een vergaderruimte te huren. Deze ruimte is optimaal voor al je werkzaamheden. Ga je een presentatie geven, heb je een belangrijke afspraak of wil je vergaderen? Dan ben je bij Vrijdaggevoel aan het juiste adres. Een kleine groep of intiem zitten? Voor een voordelige prijs bieden wij jou de perfecte ruimte voor jou onderneming, vereniging of stichting. Onze ruimtes zijn trouwens niet alleen voor ondernemers of verenigingen. Heb je een boeken of filmclub of ben je met jouw groep opzoek naar een ruimte waar je jouw hobby kan uitoefenen dan kan je bij ons ook de ruimte huren. Als je stamgast bent en vaker bij ons huurt, hebben wij scherpe prijzen voor jou.

Capaciteit voor ruimte zaterdag

Blok | Carré

Blok | Carré

12
Theater

Theater

16 
U-vorm

U-vorm

10
Examen

Examen | Scholing

10
Staand

Staand

niet mogelijk

365

dagen per jaar te huren

24

uur per dag

12

plaatsen exclusief leraar/trainer

1

TV-scherm
Ruimte Zaterdag Cuijk

vanaf €65,- per dagdeel

Ruimte “Zaterdag” kan men natuurlijk ook op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag huren. Het is een comfortabele ruimte met een U-opstelling. Totaal is er plek voor 12 personen en eventueel 1 á 2 trainers / leraren. Ruimte “Zondag” is daarnaast ook ideaal voor voor vergaderingen met grotere groepen. Wil je intiemer vergaderen? Overweeg dan ruimte “Vrijdag”.

Catering bij je vergadering of scholing?

Lunch Vrijdaggevoel
€ 17,95 per persoon

Of je gebruik maakt van een van de vergaderruimtes binnen Vrijdaggevoel of dat je gebruik wilt maken van de film- & fotostudio er is altijd een mogelijkheid los catering te verzorgen. Uiteraard ben je ook in de gelegenheid als gebruiker/huurder van een vergaderruimte zelf je voorzieningen voor je gasten te regelen. In dit geval kan je altijd gebruik maken van de gezamenlijke kantine die voor alle bewoners en gebruikers openbaar te betreden is.


Een Brabants gezellige lunch bij ons in de kantine kost per deelnemer slecht €17,95. Wat mag je verwachten tijdens een lunch bij Staete Vrijdaggevoel? We leggen het je graag uit.

Lunchkaart

Wij delen standaard aan het begin van de dag een lunchkaart uit. Deze lunchkaart kan ingevuld worden door alle deelnemers. Hiermee zorgen wij dat iedereen een lekker groot half stokbrood of salade tijdens de lunch heeft.

Vitamientjes

Standaard 2 verschillende stuks handfruit. Het ligt aan de periode, maar wisselt tussen bananen, appels, peren of mandarijntjes. Het is maar net wat bij ons op komt. Uiteraard mag men altijd specifiek iets aangeven.

Drank bij spijs

Tijdens een vergadering bij Vrijdaggevoel is er voor iedereen koffie, thee en water. Bij de lunch vullen de dat verder aan met een lekkere vers geperste jus d'orange en melk. Zo ie er altijd voor iedereen iets smakelijks bij.

Iets lekkers

Pepernoten in de periode van sinterklaas. Paaseitjes tijdens pasen. De tafel is pas af als er nog wat lekkere koekjes en/of chocolaatjes de tafel verrijken. We kijken altijd per keer wat leuk en lekker is om de tafel mee af te ronden.

Voordelen voor het huren van een ruimte bij Vrijdaggevoel

7 dagen per weeg geopend

Vrijdaggevoel staat 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je klaar. Wanneer jij wilt huren, wij denken met je mee.

3 dagdelen per dag

Je kan kiezen uit 3 dagdelen per dag. Ochtend, middag en avond. Hierdoor hoef je nooit te haasten en heb je tijd.

Koffie, thee & water

Als je een ruimte huurt bij Vrijdaggevoel mag je altijd onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.

Wat kost 'ruimte Zaterdag' per dagdeel?

Vrijdaggevoel werkt met meerdere dagdelen. Men huurt een ruimte per dagdeel. Vaker huren heeft voordelen, wij noemen dat een stamgast. Stamgast worden loont zich bij Staete Vrijdaggevoel. Vrijdaggevoel beloont huurders die vaker gebruik maken van onze vergaderruimtes. Hiermee kunnen wij gebruikers die regelmatig (tussen de 2 en 4 keer) gebruik maken en gebruikers die nog vaker (meer dan 5 keer per jaar) beter prijzen aanbieden. Ben je bewoner van bij Staete Vrijdaggevoel in de vorm van het huren van een kantoorruimte of een zakelijk inschrijfadres, dan gelden de 'bewoners' tarieven.

Vage kennissen

€110,-
per dagdeel
Eenmalig (vergader)ruimte 'vrijdag' nodig? Dan is de standaard prijs van toepassing.

Goede vrienden

€110,-
 €85,-
per dagdeel
Huur jij een (vergader)ruimte 2 tot 4 keer per jaar? Dan krijg jij van onze een 'vriendenprijs'.
OFFERTE ONTVANGEN
... of stuur ons een bericht via de chatfunctie rechtsonder

Prijspakker!

Vaste stamgasten

€110,-
 €65,-
per dagdeel
Wil jij een (vergader)ruimte vaker dan 5 keer per jaar huren? Dan krijg je de beste prijs.
offerte ontvangen
... of stuur ons een bericht via de chatfunctie rechtsonder

Voor bewoners

€110,-
 €45,-
per dagdeel
Voor interne huurders of houders van een zakelijk inschrijfadres hanteren wij 'bewoners' tarieven.
contact opnemen


... of loop even binnen bij Staete Vrijdaggevoel

FAQ over vergaderen of een scholing bij Staete Vrijdaggevoel?

Vergaderen & scholing Algemeen

Melden in centrale hal

Gasten van Staete Vrijdaggevoel dienen zich bij in de hal bij het PostNL punt op de begane grond te melden in verband met het calamiteitenprotocol.

Verlies en beschadigingen

Beschadigingen toegebracht aan eigendommen aan gebouw van Staete Vrijdaggevoel, die direct of
indirect worden door huurder of gasten van huurder worden aan de huurder in rekening
gebracht. Staete Vrijdaggevoel stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken van persoonlijke
eigendommen van huurders en/of gasten.

Tarieven op de website en genoemd in offerte

Alle genoemde tarieven zijn altijd excl. BTW. Betalingstermijn is zonder andere afspraken standaard 30 dagen na factuurdatum. Elke aanvraag zal individueel worden beoordeeld en Staete Vrijdaggevoel behoudt zich het recht om een vooruitbetaling/borg te vragen.

Personele bezetting

Op werkdagen is er altijd bezetting van 8.30 – 18:00. Buiten deze tijden is er op verzoek iemand aanwezig. Wij proberen dit altijd kosteloos te doen. Lukt dat niet, dan zijn de kosten hiervoor € 35,00 per uur.

Met hoeveel mensen kan ik vergaderen?

We bieden vergaderruimtes van verschillende capaciteiten. De meeste vergaderruimtes bieden plek voor 12 personen aan, maar er is ook een vergaderruimte waar er ruimte is voor een groep van 20 personen.

Waarom extern vergaderen?

Investeren in een externe vergaderlocatie verhoogt de prioriteit en effectiviteit van vergaderingen.

Wat zijn de openingstijden van de vergaderruimtes

De vergaderruimtes zijn normaal te reserveren van 8 tot 18 uur. Wil je liever s'avonds vergaderen? Dan is dat ook mogelijk in overleg met ons. Je kan ons telefonisch, via de website (chatten) of via de email contacteren.

FAQ: Vergaderen & scholing praktisch

Vergaderopstellingen en ruimtes combineren

Alle ruimtes zijn op elk gewenst doel aan te passen vanwege de vele denkbare vergaderopstellingen, zoals een U-, Carré- of Blokvorm. Enkele zijn ook heel geschikt voor een Examen- of Theateropstelling; andere weer ideaal om in combinatie te gebruiken met naastgelegen ‘break-out’ rooms. Dit is handig als je groepen mensen tijdelijk van elkaar wilt afzonderen voor individuele gesprekken of opdrachten.

Capaciteitsweergave

Het aantal personen per locatie hangt af van de gewenste opstelling, waarbij het maximum aantal personen in op deze pagina steeds in een staande opstelling wordt weergegeven. Voor meer informatie, neem contact op met ons. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Voor het huren van een ruimte bij Vrijdaggevoel gelden bij ons enkele 'spelregels'. Dit zijn afspraken die we samen maken om duidelijk, eerlijk en prettig met elkaar te kunnen samenwerken..

Direct reserveren of toch meer informatie nodig?

Direct reserveren of een keer komen kijken? Dat kan. Ruimte vrijdag reserveren kan direct online. Uiteraard mag je ook eerst contact met ons opnemen. Dat kan via chat op onze website. Onze chat is 7 dagen per week en ruim 10 uur per dag bereikbaar. Uiteraard kun je ook altijd met ons bellen via 088-4488804 of contact opnemen via de contactpagina.