KvK postadres bij Vrijdaggevoel opzeggen

Er zal een dag komen dat je ook geen gebruik meer wilt maken van onze diensten. Uiteraard willen wij jou helpen dat zo soepel mogelijk t elaten verlopen.  Er is één specifieke controle waar wij altijd het eerste op controleren. Dat is namelijk of jouw bedrijf nog ingeschreven staat op het adres van Staete Vrijdaggevoel. Het kan zijn dat je helemaal niet meer ingeschreven staat op het adres van Staete Vrijdaggevoel. In dat geval kun je direct gebruik je opzegging in orde maken. Dit doe je op deze opzeg-pagina.


Controleer dus eerst of jouw bedrijf nog ingeschreven staat in het KvK handelsregister op het adres van Staete Vrijdaggevoel. Dit kan je doen door in het zoekveld op de website van de KvK jouw bedrijfsnaam of KvK-nummer in te typen.

Blijkt dat jouw bedrijf nog wel inschreven staat op het adres van Staete Vrijdaggevoel. Dan moet je eerst je uitschrijving in orde maken. Je kan dit op twee manieren doen.


Manier 1: Opsturen per papier

Regel dit door formulier 14 in te vullen en op te sturen naar de KvK. Je moet of formulier 14 het deel nummer 5 invullen: "adres en/of correspondentieadres".

Pas dit aan naar bijvoorbeeld jouw privéadres of je nieuwe zakelijke adres. Print het ingevulde formulier uit. Teken het formulier, voeg een kopie legitimatie toe en stuur de formulieren terug naar de Kamer van Koophandel.

Aangezien je momenteel in Cuijk ingeschreven staat. Stuur je de het formulier + kopie legitimatiebewijs naar het volgende adres:
Kamer van Koophandel
Postbus 735
5600 AS Eindhoven


Manier 2: Online jouw bedrijfsadres wijzigen

Je bedrijfsadres wijzigen kan tevens ook online. Dit doe je via deze pagina bij de KvK. Volg hier het proces en regel digitaal jouw adreswijziging. Dit is waarschijnlijk de snelste en eenvoudigste manier.

Je hebt jouw adres aangepast. Soms kan dit tot enkele dagfen duren. Eventueel heb je nog openstaande facturen? Controleer tenslotte of je deze openstaande facturen ook voldaan hebt. Ben je zowel uitgeschreven van het adres 'De Nieuwe Erven 3, 5431 NV Cuijk' en heb je je openstaande facturen voldaan, dan is je uitschrijving per direct goedgekeurd na dat je het opzeg-formulier hebt ingevuld.

Als je uitgeschreven bent van het adres van Staete Vrijdaggevoel en het adres is aangepast in het handelsregister. Controleer dit zelf via het KvK handelsregister. Als het adres niet meer het adres 'De Nieuwe Erven 3, 5431 NV Cuijk' is, kun je per direct jouw overeenkomst opzeggen. Belangrijk is wel te benoemen dat je het formulier pas kan invullen als je uitgeschreven bent van het adres van Vrijdaggevoel. Eerder niet.