Ruimte Zondag

De ideale scholing of vergaderruimte in de regio Cuijk. Met eigen ingang en mogelijkheid om de buitentuin te gebruiken voor meerdere toepassingen.

Capaciteit voor ruimte zondag

Deze capaciteit is zonder eventuele Corona-regels.

Blok | Carré

Blok | Carré

16
Theater

Theater

27
U-vorm

U-vorm

15
Examen

Examen | Scholing

17
Staand

Staand

30

Vergaderopstellingen en ruimtes combineren

Alle ruimtes zijn op elk gewenst doel aan te passen vanwege de vele denkbare vergaderopstellingen, zoals een U-, Carré- of Blokvorm. Enkele zijn ook heel geschikt voor een Examen- of Theateropstelling; andere weer ideaal om in combinatie te gebruiken met naastgelegen ‘break-out’ rooms. Dit is handig als je groepen mensen tijdelijk van elkaar wilt afzonderen voor individuele gesprekken of opdrachten.

Capaciteitsweergave

Het aantal personen per locatie hangt af van de gewenste opstelling, waarbij het maximum aantal personen in op deze pagina steeds in een staande opstelling wordt weergegeven. Voor meer informatie, neem contact op met ons. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Voor het huren van een ruimte bij Vrijdaggevoel gelden bij ons enkele 'spelregels'. Dit zijn afspraken die we samen maken om duidelijk,  eerlijk en prettig met elkaar te kunnen samenwerken. Bekijk hiervoor verder onze website of ook bijvoorbeeld de veel gestelde vragen.
Ruimte Zondag

Ruimte "Zondag' als U-vorm

Ruimte “Zondag” kan men natuurlijk ook op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag huren. Het is een comfortabele ruimte met een U-opstelling. Totaal is er plek voor 17 personen en eventueel 1 á 2 trainers / leraren. Ruimte “Zondag” is daarnaast ook ideaal voor voor vergaderingen met grotere groepen. Wil je intiemer vergaderen? Overweeg dan ruimte “Vrijdag”.

Ruimte "Zondag' voor scholing of examens

Faciliteiten per ruimte

Overige faciliteiten die locatie-specifiek zijn staan per ruimte aangegeven op iedere detailpagina. Zo beschikken enkele ruimtes over dimbare verlichting voor ambient light en in de kantine kan men zelfs een pingpongtafel vinden voor een sportieve break!


Heb je extra faciliteiten nodig? Geen probleem, er is veel mogelijk. Zo nodig kunnen we ook extra faciliteiten inhuren. Vraag gerust  bij ons naar de mogelijkheden en laat even weten hoe we je hierin verder kunnen helpen.

Basisfaciliteiten

Beamer met scherm of Professionele TV (met Chromecast of HDMI te bedienen)
WiFi
Flipover(s) met stiften
Inclusief koffie/thee
365

dagen per jaar te huren

24
uur per dag
1
beamer / TV-scherm & Smart-Board

€ 65,00 per dagdeel

Meer informatie of reserveren?

Direct reserveren of een keer komen kijken? Dat kan. Reserveren kan direct online.