kantoren & FLEXIBEL WERKEN

flexibel. voordelig. sociaal.

Staete Vrijdaggevoel werkt met flexibele gebruikersovereenkomsten en een grote variëteit aan werkpleksituaties om het huren van een werkplek voor freelancers, startende ondernemers en klein MKB’ers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Een professionele, sfeervolle werkomgeving met lage instaptarieven en flexibele huisvesting met een interessant pakket basisdiensten en extra faciliteiten.

Virtueel kantoor

Virtueel kantoor

Beschikbaar

Vanaf €49,= euro per maand

Vrijdaggevoel Virtual: een kantoor, maar dan zonder kantoor. Met een virtueel kantoor bij Vrijdaggevoel bent je altijd op een zakelijk adres bereikbaar en beschik je over een professionele locatie met basisvoorzieningen om klanten te ontvangen.

Kantoortuin

Flexibel werken in Cuijk

Momenteel 2 beschikbaar 🙂

Vanaf €87,87 euro per maand

Plug & work: de ingerichte vaste werkplekken met bureau en stoel. Wil je wekelijks kunnen werken? Snel kunnen inloggen? Gebruik kunnen maken van voorzieningen zonder te betalen voor een vaste werkplek? Een zakelijk inschrijfadres, vergaderruimte en nog meer!

Gedeeld kantoor

Gedeeld kantoor

Momenteel geen beschikbaarheid

Vanaf €139,= euro per maand

Een eigen kantoor dat je met iemand anders deelt.Op zoek naar een eigen kantoor, maar wil je eigenlijk wel een directe collega? Of heb je iemand met wie je samen een kantoor zou willen huren? Maak verder gebruik van alle faciliteiten zoals vergaderplekken en meer!

EIGEN kantoor

Momenteel slechts 1 beschikbaar

Vanaf €209,= euro per maand

Klaar voor je eerste kantoor? Tijd voor een nieuw kantoor? Groter of kleiner kantoor nodig? Op zoek naar tijdelijke huisvesting voor je bedrijf? Met een groot en gevarieerd aanbod bieden we flexibiliteit in werkplekken voor ondernemers met zeer flexibele contracten!

De voordelen van Vrijdaggevoel op één rij

Ideale ligging dicht bij de A73 en TREINSTATION CUIJK