Vergaderen, scholing & training

flexibel. voordelig. sociaal.

Binnen Staete Vrijdaggevoel zijn 5 vergaderruimtes / trainingsruimtes. Iedere ruimte is geschikt voor vergaderen en het geven van trainingen/scholing. Mogelijkheid bestaat ook voor het bijboeken van catering. De ruimtes kun je afzonderlijk bekijken per pagina: ruimte Donderdag, ruimte Vrijdag, ruimte Zaterdag en ruimte Zondag. Tevens beschikken wij over een Wintertuin die ideaal is te combineren met ruimte Zaterdag.

Ruimte "vrijdag"​

€45,= euro per dagdeel

Vergaderen, afspreken of training/scholing geven met een kleine groep tot maximaal 12 personen? Ruimte vrijdag is dan de geschikte ruimte. Je huurt ruimte Vrijdag voor €45,- euro per dagdeel inclusief koffie/thee. Een dagdeel bestaat uit 4,5 uur.

Vergaderruimte Cuijk: zaterdag - 6

Ruimte "zaterdag"​

Vanaf €50,= euro per dagdeel

Flexibel aan de slag? Ruimte Zaterdag is dan erg geschikt. Ruimte Zaterdag beschikt over een eigen keukenblok en is aangrenzend aan de Wintertuin. Je huurt ruimte Zaterdag voor €50,- euro per dagdeel inclusief koffie/thee. Een dagdeel bestaat uit 4,5 uur.

Ruimte "zondag"​

Vanaf €50,= euro per dagdeel

Flexibel aan de slag? Ruimte Zondag is dan erg geschikt. De ruimte kan ingericht worden als U-vorm (voor bijvoorbeeld scholing) of gebruikt worden als vergaderruimte. Je huurt ruimte Zondag voor €50,- euro per dagdeel inclusief koffie/thee. Een dagdeel bestaat uit 4,5 uur.