Zoek jij een vergaderruimte in Cuijk (of als optie voor Nijmegen)?

 Laat je verrassen door de vergaderruimtes van Staete Vrijdaggevoel en kom de eerste keer GRATIS vergaderen.

Voordelig vergaderen vanaf €10,- per dagdeel (= 4,5 uur inclusief koffie/thee)

Incl.koffie & thee

4 personen

15,-
10,-

Per dagdeel / 4,5 uur


Incl.koffie & thee

8 personen

50,-
45,-

Per dagdeel / 4,5 uur


Incl.koffie & thee

12 personen

70,-
65,-

Per dagdeel / 4,5 uur


Heb jij een vergader- scholingruimte nodig om te vergaderen? Dan helpt Staete Vrijdaggevoel hier graag bij! Voor ondernemers die ongestoord willen vergaderen of in een inspirerende locatie willen vergaderen. Soms kan het lastig zijn om thuis of op kantoor ongestoord te vergaderen. Soms is de omgeving niet inspirerend genoeg om tot nieuwe ideeën te komen. Hierbij kan Staete Vrijdaggevoel helpen! Staete Vrijdaggevoel biedt de ruimte voor ondernemers om extern te vergaderen/scholen. Zo is het mogelijk om ongestoord te vergaderen en inspiratie op te doen in het bedrijfsverzamelgebouw waar allerlei ZZP'ers en MKB'ers gevestigd zijn. Deze service bieden wij voor een voordelig prijs aan. Ben je nog nooit eerder bij Vrijdaggevoel geweest? Dan kun je nu de eerste keer GRATIS vergaderen! Inclusief koffie en thee! Profiteer nu nog van deze tijdelijke actie en boek je vergaderruimte in Cuijk!

Vergaderen in Cuijk bij Staete Vrijdaggevoel: 100+ bedrijven gingen je voor...

Bij Vrijdaggevoel kun je eenvoudig, voordelig en leuk vergaderen in Cuijk (omgeving Nijmegen). Onze vergaderruimtes zijn speciaal gemaakt om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen. Informeer naar de mogelijkheden of reserveer direct online. Hieronder zie je een kleine greep uit bedrijven die eerder bij ons hebben geboekt.

Rabobank
Victor & Charles Champagne
Vlakke Lichtkoepel
Capabel Taal
ICO BV
HP
Puurlijk
Stichting Uitblinkers
IVIO Opleidingen
Autorijschool Kahraman
Buurtzorg Nederland
ICT LVC
Judith Keijzers BHV
Hola-Spaans
Advocaten & Notarissen Hekkelman
Creativitaart

Alle benodigde faciliteiten...

Gratis Wifi

Whiteboard / Projector

Gratis Koffie & Thee

Gratis parkeren

Staete Vrijdaggevoel is een bedrijfsverzamelgebouw in de omgeving van Nijmegen met vergaderruimtes, kantoren & werkplekken voor ZZP’ers en MKB’ers. De vergaderruimtes bieden alle faciliteiten om succesvol te vergaderen in Cuijk. Of je nu met een klein team bijeen wilt komen of een grotere groep verwacht, bij Staete Vrijdaggevoel hebben we ruimtes van verschillende grootte en opstellingen beschikbaar. Bovendien zijn de vergaderruimtes flexibel te boeken, zodat je altijd de perfecte oplossing hebt voor jou behoefte.

Goede bereikbaarheid

Trein

Staete Vrijdaggevoel ligt op loopafstand van het treinstation in Cuijk. Binnen 14 minuten ben je op Nijmegen Centraal Station. Andere bestemmingen in de omgeving die per trein bereikbaar zijn, zijn Mook-Molenhoek, Nijmegen Heyendaal, Boxmeer, Vierlingsbeek, en Venray.        

Auto

Steate Vrijdaggevoel ligt enkele minuten gelegen van de A73. Deze snelweg brengt je van Cuijk naar Nijmegen Centrum in ongeveer 20 minuten. Andere bestemmingen in de omgeving die per auto bereikbaar zijn, zijn Mook-Molenhoek, Nijmegen Heyendaal, Boxmeer, Vierlingsbeek en Venray.

Fiets

Het treinstation bevindt zich op 2 minuten fietsafstand van Staete Vrijdaggevoel, waar je je fiets veilig kunt stallen. Enkele bestemmingen in de buurt van State Vrijdaggevoel die gemakkelijk per fiets bereikbaar zijn, zijn Nijmegen, Vianen (NB), Beers, Haps, Grave, Mill en Sint Agatha.

Voordelen van vergaderen bij Vrijdaggevoel in Cuijk

7 dagen per week geopend

Vrijdaggevoel staat 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je klaar. Wij denken met je mee.

Gratis koffie, water & thee

Als je een vergaderruimte huurt bij Vrijdaggevoel mag je altijd onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.

Gratis glasvezel en Wifi

Bij het huren van een vergaderruimte bij Vrijdaggevoel maak je gebruik van Snelle glasvezel en Wifi.

Gratis parkeren

Vrijdaggevoel heeft genoeg gratis parkeer-voorzieningen voor de deur van het pand in Cuijk voor alle bewoners en gebruikers/bezoekers.

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Veelgestelde vragen over het huren van een vergaderruimte in Cuijk

Vergaderen & scholing Algemeen

Melden in centrale hal

Gasten van Staete Vrijdaggevoel dienen zich bij in de hal bij het PostNL punt op de begane grond te melden in verband met het calamiteitenprotocol.

Verlies en beschadigingen

Beschadigingen toegebracht aan eigendommen aan gebouw van Staete Vrijdaggevoel, die direct of
indirect worden door huurder of gasten van huurder worden aan de huurder in rekening
gebracht. Staete Vrijdaggevoel stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken van persoonlijke
eigendommen van huurders en/of gasten.

Tarieven op de website en genoemd in offerte

Alle genoemde tarieven zijn altijd excl. BTW. Betalingstermijn is zonder andere afspraken standaard 30 dagen na factuurdatum. Elke aanvraag zal individueel worden beoordeeld en Staete Vrijdaggevoel behoudt zich het recht om een vooruitbetaling/borg te vragen.

Personele bezetting

Op werkdagen is er altijd bezetting van 8.30 – 18:00. Buiten deze tijden is er op verzoek iemand aanwezig. Wij proberen dit altijd kosteloos te doen. Lukt dat niet, dan zijn de kosten hiervoor € 35,00 per uur.

Met hoeveel mensen kan ik vergaderen?

We bieden vergaderruimtes van verschillende capaciteiten. De meeste vergaderruimtes bieden plek voor 12 personen aan, maar er is ook een vergaderruimte waar er ruimte is voor een groep van 20 personen.

Waarom extern vergaderen?

Investeren in een externe vergaderlocatie verhoogt de prioriteit en effectiviteit van vergaderingen.

Wat zijn de openingstijden van de vergaderruimtes

De vergaderruimtes zijn normaal te reserveren van 8 tot 18 uur. Wil je liever s'avonds vergaderen? Dan is dat ook mogelijk in overleg met ons. Je kan ons telefonisch, via de website (chatten) of via de email contacteren.

Werkwijze vergaderruimte huren

Hebben jullie reserveringsgarantie?

Dat klopt. Vrijdaggevoel hanteert een reserveringsgarantie. We garanderen je dat je reservering voor de vergader- en scholing ruimte altijd doorgaat. Gaat het niet door? Wat trouwens nooit gebeurd, dan worden de betaalde kosten aan ons altijd gecrediteerd. Hierdoor loop je nooit het risico dat je kosten hebt en vervolgens niet gebruik kan maken van onze diensten.

Kan ik vooraf aangeven welke vergaderruimte ik wil?

Dat mag en kun je inderdaad zelf bepalen. Het maakt voor Staete Vrijdaggevoel niet uit in welke vergaderruimte je wil reserveren. Alle wensen worden door Staete Vrijdaggevoel geaccepteerd.

Hoe wijzig ik mijn reservering?

Door contact op te nemen met Staete Vrijdaggevoel via de chat of telefonisch is het mogelijk om de reservering te wijzigen.

Wat is de algemene procedure voor het huren van een vergaderruimte?

Als je twijfelt over welke vergaderruimte het beste bij jou past, dan vraag je eerst een op maat gemaakte offerte gratis aan. Na het ontvangen van de offerte is het mogelijk om online de juiste vergaderruimte te huren. Als je niet twijfelt over welke vergaderruimte je wilt hebben, dan kan je direct online reserveren.

Hoe kan ik een vergaderruimte reserveren?

Via de online reservering systeem is het mogelijk om een vergaderruimte te reserveren.

Jullie hebben een tevredenheidsgarantie. Hoe gaat dat in zijn werk?

Dat klopt. Vrijdaggevoel hanteert een tevredenheidsgarantie. We garanderen je dat je tevreden zal zijn met de vergaderruimte. Ben je niet tevreden? Wat trouwens nooit gebeurd, dan worden de betaalde kosten aan ons altijd gecrediteerd. Hierdoor loop je nooit het risico dat je kosten hebt en vervolgens niet tevreden bent met het aanbod.

Wij hebben 5 vergaderruimtes in Cuijk voor verschillende behoeften. Van kleine vergaderruimte voor maximaal 4 personen naar een grote vergaderruimte voor 30 personen. Van een budget vergaderruimte tot een luxe apart gelegen vergaderruimte voor intieme vergaderingen. Van Alles is mogelijk bij Staete Vrijdaggevoel! Verder biedt Staete Vrijdaggevoel Kvk postadres, Flexwerken, Coworking werkplekken, eigen kantoor, zakelijk inschrijfadres, PostNL postkantoor en een multi media ruimte. Zo hebben wij voor alle ondernemers iets te bieden!

Profiteer van de aanbieding

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Nijmegen? Dan ben je bij State Vrijdaggevoel in Cuijk aan het juiste adres! Hier kun je vergaderen met alle gemakken voorzien. Nooit eerder bij ons vergaderd? Dan is de eerste keer vergaderen helemaal gratis! Inclusief koffie en thee! Profiteer nu nog van deze tijdelijke actie en boek je vergaderruimte in Cuijk (omgeving Nijmegen). Neem direct contact op en kom de eerste keer gratis vergaderen bij Staete Vrijdaggevoel!

Welke vergaderruimte past bij jou?

Ruimte Donderdag

Ruimte Donderdag

10 tot 12 | Vanaf €55,-
Ruimte Vrijdag in Cuijk

Ruimte Vrijdag

8 tot 12 | Vanaf €45,-
Ruimte Zaterdag Cuijk

Ruimte Zaterdag

10 tot 16 | Vanaf €65,-
Ruimte Zondag

Ruimte Zondag

15 tot 30 | Vanaf €95,-

Reserveer direct of kom langs!

Een keer langskomen? Dat kan via chat op onze website. Onze chat is 7 dagen per week en ruim 10 uur per dag bereikbaar. Uiteraard kun je ook altijd met ons bellen via 088-4488804 of contact opnemen via de contactpagina.

100% tevredenheidsgarantie!

Bij Staete Vrijdaggevoel krijg je 100% tevredenheidsgarantie. Het is de oplossing voor ontevredenheid. Ben je niet tevreden over onze vergaderruimte in Cuijk, dan betaal je geen kosten. Je krijgt je volledige betaling bij Vrijdaggevoel terug! Hierdoor kun je zonder risico een vergaderruimte reserveren. Ontevreden = geen kosten!