Ruimte Buurten

Belruimte en/of ruimte om kort te overleggen. 

Een ideale vergaderruimte in Cuijk voor ieder moment

De mogelijkheid om voordelig een vergaderruimte te huren. Deze ruimte is optimaal voor al je werkzaamheden. Ga je een presentatie geven, heb je een belangrijke afspraak of wil je vergaderen? Dan ben je bij Vrijdaggevoel aan het juiste adres. Een kleine groep of intiem zitten? Voor een voordelige prijs bieden wij jou de perfecte ruimte voor jou onderneming, vereniging of stichting. Onze ruimtes zijn trouwens niet alleen voor ondernemers of verenigingen. Heb je een boeken of filmclub of ben je met jouw groep opzoek naar een ruimte waar je jouw hobby kan uitoefenen dan kan je bij ons ook de ruimte huren. Als je stamgast bent en vaker bij ons huurt, hebben wij scherpe prijzen voor jou.

Capaciteit voor ruimte buurten

Blok | Carré

Blok | Carré

4
Theater

Theater

niet mogelijk 
U-vorm

U-vorm

niet mogelijk
Examen

Examen | Scholing

niet mogelijk
Staand

Staand

niet mogelijk
365

dagen per jaar te huren

24
uur per dag
4
plaatsen
Ruimte Buurten

vanaf €10,- per dagdeel

Ruimte “Buurten” is bedoeld voor een gesprek wat je even onder vier ogen (zeg of acht ogen kan ook) moet voeren. Het is ideaal geschikt voor een videocall, een online sollicitatiegesprek of iets dat erg persoonlijk is. Ruimte buurten is niet groot, maar is wel groter als een belcel, belhokje of een geluidsdichte telefooncabine voor een telefoontje. Je kan er goed alleen zitten tot maximaal met 4 personen. Je zit er vaak ook geen uren, maar juist maar één tot maximaal twee uren. Zoek je een grotere ruimte voor een dagdeel? Overweeg dan ruimte "Vrijdag", ruimte “Zaterdag” of ruimte “Zondag”.

Voordelen voor het huren van een ruimte bij Vrijdaggevoel

7 dagen per week geopend

Vrijdaggevoel staat 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je klaar. Wanneer jij wilt huren, wij denken met je mee.

3 dagdelen per dag

Je kan kiezen uit 3 dagdelen per dag. Ochtend, middag en avond. Hierdoor hoef je nooit te haasten en heb je tijd.

Koffie, thee & water

Als je een ruimte huurt bij Vrijdaggevoel mag je altijd onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.

Wat kost 'ruimte Buurten' per dagdeel?

Vrijdaggevoel werkt met meerdere dagdelen. Men huurt een ruimte per dagdeel. Vaker huren heeft voordelen, wij noemen dat een stamgast. Stamgast worden loont zich bij Staete Vrijdaggevoel. Vrijdaggevoel beloont huurders die vaker gebruik maken van onze vergaderruimtes. Hiermee kunnen wij gebruikers die regelmatig (tussen de 2 en 4 keer) gebruik maken en gebruikers die nog vaker (meer dan 5 keer per jaar) beter prijzen aanbieden. Ben je bewoner van bij Staete Vrijdaggevoel in de vorm van het huren van een kantoorruimte of een zakelijk inschrijfadres, dan gelden de 'bewoners' tarieven.

Vage kennissen

€30,-
per dagdeel
Eenmalig spreekuimte 'buurten' nodig? Dan is de standaard prijs van toepassing.

Goede vrienden

€30,-
 €20,-
per dagdeel
Huur jij een (vergader)ruimte 2 tot 4 keer per jaar? Dan krijg jij van onze een 'vriendenprijs'.
OFFERTE ONTVANGEN
... of stuur ons een bericht via de chatfunctie rechtsonder

Prijspakker!

Vaste stamgasten

€30,-
 €10,-
per dagdeel
Wil jij een (vergader)ruimte vaker dan 5 keer per jaar huren? Dan krijg je de beste prijs.
offerte ontvangen
... of stuur ons een bericht via de chatfunctie rechtsonder

Voor bewoners

€30,-
 €0,-
per dagdeel
Voor interne huurders of houders van een zakelijk inschrijfadres hanteren wij 'bewoners' tarieven.
contact opnemen


... of loop even binnen bij Staete Vrijdaggevoel

FAQ over vergaderen of een scholing bij Staete Vrijdaggevoel?

Vergaderen & scholing Algemeen

Melden in centrale hal

Gasten van Staete Vrijdaggevoel dienen zich bij in de hal bij het PostNL punt op de begane grond te melden in verband met het calamiteitenprotocol.

Verlies en beschadigingen

Beschadigingen toegebracht aan eigendommen aan gebouw van Staete Vrijdaggevoel, die direct of
indirect worden door huurder of gasten van huurder worden aan de huurder in rekening
gebracht. Staete Vrijdaggevoel stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken van persoonlijke
eigendommen van huurders en/of gasten.

Tarieven op de website en genoemd in offerte

Alle genoemde tarieven zijn altijd excl. BTW. Betalingstermijn is zonder andere afspraken standaard 30 dagen na factuurdatum. Elke aanvraag zal individueel worden beoordeeld en Staete Vrijdaggevoel behoudt zich het recht om een vooruitbetaling/borg te vragen.

Personele bezetting

Op werkdagen is er altijd bezetting van 8.30 – 18:00. Buiten deze tijden is er op verzoek iemand aanwezig. Wij proberen dit altijd kosteloos te doen. Lukt dat niet, dan zijn de kosten hiervoor € 35,00 per uur.

Met hoeveel mensen kan ik vergaderen?

We bieden vergaderruimtes van verschillende capaciteiten. De meeste vergaderruimtes bieden plek voor 12 personen aan, maar er is ook een vergaderruimte waar er ruimte is voor een groep van 20 personen.

Waarom extern vergaderen?

Investeren in een externe vergaderlocatie verhoogt de prioriteit en effectiviteit van vergaderingen.

Wat zijn de openingstijden van de vergaderruimtes

De vergaderruimtes zijn normaal te reserveren van 8 tot 18 uur. Wil je liever s'avonds vergaderen? Dan is dat ook mogelijk in overleg met ons. Je kan ons telefonisch, via de website (chatten) of via de email contacteren.

FAQ: Vergaderen & scholing praktisch

Vergaderopstellingen en ruimtes combineren

Alle ruimtes zijn op elk gewenst doel aan te passen vanwege de vele denkbare vergaderopstellingen, zoals een U-, Carré- of Blokvorm. Enkele zijn ook heel geschikt voor een Examen- of Theateropstelling; andere weer ideaal om in combinatie te gebruiken met naastgelegen ‘break-out’ rooms. Dit is handig als je groepen mensen tijdelijk van elkaar wilt afzonderen voor individuele gesprekken of opdrachten.

Capaciteitsweergave

Het aantal personen per locatie hangt af van de gewenste opstelling, waarbij het maximum aantal personen in op deze pagina steeds in een staande opstelling wordt weergegeven. Voor meer informatie, neem contact op met ons. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Voor het huren van een ruimte bij Vrijdaggevoel gelden bij ons enkele 'spelregels'. Dit zijn afspraken die we samen maken om duidelijk, eerlijk en prettig met elkaar te kunnen samenwerken..

Direct reserveren of toch meer informatie nodig?

Direct reserveren of een keer komen kijken? Dat kan. Ruimte vrijdag reserveren kan direct online. Uiteraard mag je ook eerst contact met ons opnemen. Dat kan via chat op onze website. Onze chat is 7 dagen per week en ruim 10 uur per dag bereikbaar. Uiteraard kun je ook altijd met ons bellen via 088-4488804 of contact opnemen via de contactpagina.