Over Vrijdaggevoel

Over Staete Vrijdaggevoel

Samen. Verbinden. Sociaal.

Vrijdaggevoel. Aangenaam: de ontwikkeling en onze filosofie

In een professionele, sociale en leuke omgeving tussen andere ondernemers je bedrijf runnen? Zoek jij een kantoorruimte, een zakelijk inschrijfadres, vergaderruimte of trainingsruimte? Staete Vrijdaggevoel biedt ZZP’ers, ondernemers en start-ups een dynamische omgeving om succesvol te kunnen ondernemen. Maak gebruik van de privacy van een normaal kantoor met de voordelen van een verzamelgebouw. Ideaal voor jou als startende ondernemer, ZZP’er, freelancer, klein MKB’er of start-up. Het werken in een omgeving met andere ondernemers heeft vele voordelen. We ontmoeten je graag :-).

Uitgebalanceerd aanbod voor ondernemend Nederland

Mijn bedrijf zat de eerste jaren gevestigd op de Simon Homburgstraat in Cuijk. In die tijd was daar een bedrijfsverzamelgebouw dat lang niet de naam bedrijfsverzamelgebouw mocht dragen (aldus mijn persoonlijke visie). Toch zaten er enkele ondernemingen en samen hadden we het zeker ‘gezellig’. Een aantal van die ondernemingen gingen dus ook snel mee van de Simon Homburgstraat naar De Nieuwe Erven. De start van een bedrijfsverzamelgebouw was gestart.

Ondertussen zitten wij met gemêleerd aantal bedrijven en probeer ik dat wij samen het pand goed benutten. Het is dus niet mijn pand, maar ons pand. Ik noem de ondernemers dus ook vaak de bewoners van Staete Vrijdaggevoel. We bieden ook veel meer. Ondertussen gaat het van KvK postadressen tot flexibele kantoren.

Van klussen op zaterdag naar een volwaardige zakelijke dienstverlener

Zolang ik me al kan heugen ben ik ondernemer. De dag dat ik mijn “eerste steen” legde als ondernemer is al meer dan een decennium geleden. Eigenlijk is dat helemaal nog niet zo lang geleden. Tenminste zo voelt het. Toch is door de digitalisering in deze wereld veel veranderd. Alleen digitalisering gaat zo snel. Soms voelt het zo.

Ondernemen anno nu is anders dan ondernemen toen. Wat toen was weet ik ook niet, alleen ik denk dat veel zaken tegenwoordig sneller gaan dan vroeger. We hebben tegenwoordig veel meer ZZP’ers in Nederland. We zijn steeds meer bezig met persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is niet meer echt hebben van iets, maar eerder gebruiken. Flexibiliteit is een kernwoord van tegenwoordig.

Sommige dingen veranderen, maar een Vrijdaggevoel niet...

Een ding is wellicht nooit veranderd. Het gevoel dat iedereen kent. Het weekeinde staat voor de deur, het is vrijdag, nog snel breng je alleen of met je collega’s de laatste deadlines of opdrachten tot een goed einde. De muziek kan wellicht een standje harder en het is zo tijd voor een biertje en een lekkere versnapering. Iedereen kent dat gevoel. Dat gevoel is niet anders, vroeger of nu. Dat gevoel en die samenhorigheid proberen we (de bewoners) samen (en zeker niet alleen ik) iedere dag te hebben als we samen het pand aan De Nieuwe Erven 3 in Cuijk ‘bewonen’. Buitend die samenhorigheid proberen we persoonlijk te zijn. Zowel voor bewoners als voor gebruikers van bijvoorbeeld een KvK postadres.

Historie van Vrijdaggevoel

In 2014 kocht ik het pand aan De Nieuwe Erven 3 van woningstichting Mooiland. Dé woningstichting van Cuijk. In Cuijk staat het pand in de volksmond ook wel bekend als ‘het oude pand van Cevelum’. Één van de dingen die ik als ondernemer geleerd heb in alle jaren is: door iets te doen weet je hoe iets werkt en of het juist of niet juist is. Ik kocht het pand ook eerst voor een eigen behoefte. Snel ervaarde ik dat het pand te groot is voor onze doeleinden en dat ik wellicht andere ondernemers plek kon bieden. Hiermee ontstond het idee om er een bedrijfsverzamelgebouw van te maken. Niet zo zeer kijkende of er behoefte vanuit de markt was, maar meer omdat ik dacht wel ondernemers te kunnen vinden die hierin ook geloofde.

Ik geloof dat het juist door samenhorigheid, verbinding en persoonlijkheid een plek is waar kleine ondernemers graag willen werken, zijn of gebruik van maken.

Iedere dag een beetje beter

Zoals al gezegd start een project ergens en weet je soms ook nog niet wat het eindresultaat gaat worden. Wat ooit begon als een bedrijfsverzamelgebouw in "Kuuk" is vandaag de dag meer dan dat. Met tientallen kantoren die ondernemers faciliteert van Nijmegen tot Venray en van Boxmeer tot Uden zijn we na mijn bescheiden mening een toegevoegde waarde voor ZZP'ers uit het Land van Cuijk. 

Moi maken
Tevens komen creatieve ondernemers van heinde en ver om gebruik te maken van onze fotostudio en videoruimtes. Soms blijven we ons verbazen dat onze multimediaruimtes in de smaak vallen bij ondernemers uit Rotterdam, Amsterdam of uit het zuiden van Limburg en uiteraard, ik kan niet meer zeggen dan dat het ontzettend leuk is dat we deze ondernemers mogen verwelkomen. Uiteraard zijn we er samen trots op. We zijn geen onderneming die bestaat vanuit een investeringsgroep. Wij zijn net zoals jij een zelfstandige ondernemer/onderneming. Gestart met niets en gewoon begonnen. Hard werken. Ook op zaterdag en in het weekeinde om zo met eigen handen en middelen Vrijdaggevoel mogelijk te maken.
Namens iedereen bij Staete Vrijdaggevoel


Kai namens Vrijdaggevoel


Vrijdaggevoel: een gezonde mix

KvK postadres

KvK postadres

Kantoren & werken

Werken & kantoren

Vergaderen & scholing

Vergaderen & scholing

Vragen staat vrij :-)

In een professionele, sociale en leuke omgeving tussen andere ondernemers je bedrijf runnen? Zoek jij een kantoorruimte, vergaderruimte of trainingsruimte in Cuijk? Staete Vrijdaggevoel biedt ZZP’ers, ondernemers en startups een dynamische omgeving om succesvol te kunnen ondernemen. Maak gebruik van de privacy van een normaal kantoor met de voordelen van een verzamelgebouw. Ideaal voor jou als startende ondernemer, ZZP’er, freelancer, klein MKB’er of startup. Het werken in een omgeving met andere ondernemers heeft vele voordelen. We ontmoeten je graag :-).