Flexplek

Voordelig en toch een rustige zakelijke werkplek

Co-working Land van Cuijk

Coworking

Coworking, een hippere naam voor een flexplek. Zoek jij een plek om rustig te werken? Wij helpen je graag.

Vanaf oktober 2022 gaan we het anders doen ;-)

Vanaf oktober 2022 gaan wij de dienst flexplek bij Staete Vrijdaggevoel anders aanbieden. We dienen het een en ander voor te bereiden en de spelregels even duidelijk formuleren, maar het komt ook snel op de website. We willen werken aan een meer ideologisch werkklimaat voor ondernemers uit Brabant, Land van Cuijk en regio Nijmegen.

Vrijdaggevoel wil graag starters steunen, ondernemerschap belonen en we geloven dat ondernemers andere ondernemers dienen te helpen. Overweeg je een flexplek bij Vrijdaggevoel? Ben je nu toch op deze pagina. Neem voor nu even contact op met Vrijdaggevoel of spreek ons aan op de chat (die staat rechtsonder in de hoek).

Deze pagina is momenteel in aanpassing.

Er kunnen teksten opstaan niet niet juist zijn of nog aangepast gaan worden. Wij verwachten dat deze pagina midden september 2022 volledig klaar is.

Ben jij onze volgende bewoner?

Flexplek

€89-
€0,-
per maand
  • Yes, snel internet!
  • Koffie / thee voorziening
  • Vergadermogelijkheden
  • Professionele werkomgeving
  • Toegang: tijdens kantooruren (zie openingstijden).
  • Jij bent betrokken bij het Land van Cuijk
 1. Geen zakelijk inschrijfadres, los aan te vragen service.
 2. Vaste plek? Nee, je hebt geen vaste werkplek.
 3. Zit ik alleen? Je zit samen met andere co-workers (maximaal 8).

Kijken of proberen?


Gedeeld kantoor

€149,-
per maand
    • Yes, snel internet!
    • Koffie / thee voorziening
    • Vergadermogelijkheden
    • Professionele werkomgeving
    • Toegang: altijd met eigen toegangsbatch.
    • Jij bent betrokken bij het Land van Cuijk e.o.
    • Zakelijk inschrijfadres bij Vrijdaggevoel inclusief
   • Vaste plek? Ja, je hebt een eigen vaste werkplek.
    1. Zit ik alleen? Je zit samen met 'deel-collega' (max 4 personen).

Eigen kantoor

vanaf
€219,-
per maand
  • Yes, snel internet!
  • Koffie / thee voorziening
  • Vergadermogelijkheden
  • Professionele werkomgeving
  • Toegang: altijd met eigen toegangsbatch
  • Jij bent betrokken bij het Land van Cuijk e.o.
  • Zakelijk inschrijfadres bij Vrijdaggevoel inclusief
 • Vaste plek? Ja, je hebt een eigen vaste werkplek.
 • Zit ik alleen? Ja, je hebt een totaal kantoorruimte voor je alleen.

Flexplek: €89,- per maand

Flexibel en voordelig werken. Binnen Vrijdaggevoel beschikken wij over meerdere ruimtes met vaak meerdere werkplekken die je tijdens verblijf altijd kan gebruiken. Optioneel (als dat handig voor je zou zijn) is er voor gebruikers van het “flexibel werken” een speciale afsluitbare kast waar men zijn of haar spullen kan opbergen. Wel een eigen werkplek, altijd een mogelijkheid om te werken en (optioneel) afsluitbare kasten voor iedere gebruiker waardoor je spullen in te Vrijdaggevoel veilig opgeborgen kunnen worden.

Waarom gratis vraag jij je af?


 • Gebruik kantoor-/vergaderruimte (optioneel, beperkt)
 • Afsluitbare kast voor iedere gebruiker (optioneel)
 • 15 dagdelen per maand gebruik maken van je flexplek
 • Inclusief gebruik van koffie/thee
 • Alarm & camerabewaking
 • Mogelijkheid om te printen
 • Ook ideaal voor ‘home based’ personeel of werknemers
Flexplek Cuijk
Flexkantoor
Flexkantoor
Flexkantoor
PostNL Business Point Cuijk
Intern postkantoor
Postbus 1 - Cuijk
Postbus 1 voor flexwerkers
Ruimte Vrijdag - flexwerkers
Vergaderruimtes beschikbaar
Ruimte Zondag

Trainingsruimte

Ruimte zondag presentatie

Overleg met partners

Kantine
Flexkantoor
PostNL Business Point Cuijk
Intern postkantoor
Flexplek Cuijk

Flexwerken Cuijk

Wil je als flexwerken bij Vrijdaggevoel werken. Online weet je 24/7 hoe druk het is. Wil jij als flexwerker weten of er plek is? Vraag intern hoe het werk.

De voordelen & veelgestelde vragen van Dubbele Vreugde flexibel werken

Flexwerk

Kopje koffie of liever thee?

Harde werkers drinken af en toe een kopje koffie. Drink je liever thee, dat mag ook. Heb je een bespreking, een kop koffie of thee aan je gast aanbieden is wel zo vriendelijk. Met Dubbele Vreugde mag je onbeperkt koffie en thee gebruiken.

Altijd snel internetten 🙂

Bij Staete Vrijdaggevoel is snel internet aanwezig. We zijn aangesloten op glazvezel en Ziggo. 2 internetverbindingen zijn altijd aanwezig. Zo zitten we nooit zonder.

Zakelijk adres bij Kamer van Koophandel

Je mag het adres van Staete Vrijdaggevoel (De Nieuwe Erven 3 in Cuijk) gebruiken als vestigingsadres bij de KvK. Wellicht is het handiger dat je huisadres, maar dat mag jezelf bepalen.

Postverzameling / Postbus

Heb je een inschrijving bij Steate Vrijdaggevoel dan kan het gebeuren dat je post hebt. In het pand zit ook het PostNL Business Point van Cuijk. Je kan eventuele post dagelijks uit Postbus 1 van het interne postkantoor halen. Leuk om te weten, je kan ook in je correspondentie gebruiken:
Postbus 1
5430 AA Cuijk

Dat kost verder niets en zit standaard bij het flexibel werken bij Vrijdaggevoel.

5 dagen proeven bij Vrijdaggevoel

Wil je weten of Dubbele Vreugde iets voor jou/jullie is? Leuk dat je het overweegt, dat menen wij oprecht. Je bent van harte welkom om 5 dagen gratis te komen proefwerken. Dat kost je verder niets.

De gezelligste Vrijmibo van Cuijk eo 😉

Een pand genaamd Vrijdaggevoel is niet compleet zonder een Vrijdag Middag Borrel. Iedere vrijdag vanaf een uurtje of 17:00 hebben wij afsluiter van de (werk)week. We zouden het leuk vinden je er ook eens te zien.

Overleg met je klant of vergaderen?

Bij flexibel werken Dubbele Vreugde kun je altijd gebruik maken van onze onze kort overleg ruimte / stilte ruimte ‘Buurten’. Handig voor een kort overleg (maximaal 4 personen) of een videocall waar je even rustig wilt zitten. Wil je er gebruik van maken? Dat kan en het kost niets extra. Alleen even online reserveren en je bent het mannetje (of vrouwtje).

Rustig werken of juist onder de mensen?

Wil je rustig ongestoord werken? Dan ga je in ons flexibel kantoor zitten. Het is er net zo stil als in de bibliotheek.Wil je liever meer onder de mensen zitten of liever een praatje maken? Dat kan ook. Ga dan in onze binnentuin zitten (binnenkomst van het pand). In onze kantoortuin (heerlijk bij lekker weer) zit je lekker buiten of bij slecht weer zit je lekker in onze wintertuin. Genoeg keuze dus.

Zijn er extra (verborgen) kosten?

Nee. Voor €89,- heb je een all-in pakket. Tijdens kantooruren toegang, werken in rust of juist een praatje maken, koffie of thee en ook licht, water en energie zitten in de prijs. Vergeten we nog iets? Oh ja, superrr snel internet zit er ook bij.

Is er altijd plek om te werken?

In principe wel. Je kan online zien wie er op bepaalde momenten aanwezig is en of er plek is. Reserveren kan ook gelijk online.

Wat is de contractduur van flexibel werken?

Bij Staete Vrijdaggevoel heb je geen langdurige contracten. Allereerst is de eerste maand gratis. Daarna is er een contract van toepassing van 3 maanden. Na 3 maanden is je contract maandelijks opzegbaar. Dat is dus erg handig.

Kan ik ook een grote vergaderruimte gebruiken/huren?

Heb je eens overleg met meer dan 4 personen. Dan is de ruimte ‘Buurten’ te klein. Dan kun je ook indien beschikbaar ook gebruik maken van een van de grotere vergaderruimtes bij Vrijdaggevoel.

Hoe gaat het in het algemeen te werk?

Alle vragen die je hier ziet staan, hebben betrekking op het flexibel werken bij Staete Vrijdaggevoel. Je zou altijd nog eens kunnen kijken bij de algemene FAQ. Even een kleine noot: niet alle FAQ die je hier leest zijn van toepassing voor flexibel werken.

Mijn vraag staat er niet bij...

Echt waar? Wij hebben ons best gedaan om (blijkbaar bijna) alle vragen te beantwoorden. Helaas dan toch niet gelukt. Stuur je ons even een e-mail met je vraag? Onderaan deze pagina staat een contactformulier. Je kan ook bellen naar 088-4488804 of nog leuker: loop even binnen bij Vrijdaggevoel. Dan staan we je persoonlijk te woord.

Interesse?

Wil jij een keer komen kijken of wil jij een keer een dagdeel komen proberen of het iets voor je is?