Flexplek

Gratis en met het hartelijke 'Vrijdaggevoel' een rustige & zakelijke werkplek.

Co-working Land van Cuijk

Flexplek

Gratis en met het hartelijke 'Vrijdaggevoel' een rustige & zakelijke werkplek.

Flexibel en voordelig werken. Binnen Vrijdaggevoel beschikken wij over meerdere ruimtes met vaak meerdere werkplekken die je tijdens verblijf altijd kan gebruiken. Optioneel (als dat handig voor je zou zijn) is er voor gebruikers van het “flexibel werken” een speciale afsluitbare kast waar men zijn of haar spullen kan opbergen. Met Staete Vrijdaggevoel flexplek bieden we een eigen werkplek, altijd een mogelijkheid om te werken en (optioneel) afsluitbare kasten voor iedere gebruiker waardoor je spullen in te Vrijdaggevoel veilig opgeborgen kunnen worden.

Ben jij onze volgende bewoner?

Flexplek

€0,-

onder bepaalde voorwaarden

  • Yes, snel internet!
  • Koffie / thee voorziening.
  • Vergadermogelijkheden.
  • Professionele werkomgeving.
  • Toegang: tijdens kantooruren (zie openingstijden).
  • Jij bent betrokken bij het Land van Cuijk of hebt een zakelijk inschrijfadres.
 1. Geen zakelijk inschrijfadres, los aan te vragen service.
 2. Vaste plek? Nee, je hebt geen vaste werkplek.
 3. Zit ik alleen? Je zit samen met andere flexwerkers (maximaal 8).

Kijken of proberen?


Coworking

€149,-
per maand
    • Yes, snel internet!
    • Koffie / thee voorziening.
    • Vergadermogelijkheden.
    • Professionele werkomgeving.
    • Toegang: altijd met eigen toegangsbatch.
    • Je wilt graag productief werken en ook niet iedere dag 'alleen' zitten.
    • Zakelijk inschrijfadres bij Vrijdaggevoel inclusief.
   • Vaste plek? Ja, je hebt een eigen vaste werkplek.
    1. Zit ik alleen? Je zit samen met 'coworkers' (max 4 personen).

Eigen kantoor

vanaf
€219,-
per maand
  • Yes, snel internet!
  • Koffie / thee voorziening.
  • Vergadermogelijkheden.
  • Professionele werkomgeving.
  • Toegang: altijd met eigen toegangsbatch.
  • Jij wilt een eigen werkplek / kantoor in een sociale en gezellige werkomgeving .
  • Zakelijk inschrijfadres bij Vrijdaggevoel inclusief.
 • Vaste plek? Ja, je hebt een eigen vaste kantoor.
 • Zit ik alleen? Ja, je hebt een totaal kantoorruimte voor je alleen.

Waarom gratis vraag jij je af?

Als Staete Vrijdaggevoel hebben we na onze mening ook een sociale bijdrage te leveren. De wereld is steeds meer aan het veranderen in een digitale wereld. Vaker thuiswerken is hierbij tegenwoordig de standaard en niet meer de uitzondering. Flexiwel werken hoort erbij en Staete Vrijdaggevoel wil het anders aanbieden. We willen werken aan een meer ideologisch werkklimaat voor ondernemers uit Brabant, Land van Cuijk en regio Nijmegen. Daarbij is de regel dat je een zakelijk inschrijfadres hebt bij Staete Vrijdaggevoel of maatschappelijk uit de regio komt. Is dit voor jou van toepassing? Dan is het gebruik van een flexplek gratis. Je leest het goed: gratis.

Vrijdaggevoel wil graag starters steunen, ondernemerschap belonen en we geloven dat ondernemers andere ondernemers dienen te helpen. Overweeg je een flexplek bij Vrijdaggevoel? Ben je nu toch op deze pagina? Neem voor nu even contact op met Vrijdaggevoel of spreek ons aan op de chat (die staat rechtsonder in de hoek). Je bent oprecht van harte welkom. De eerste keer leggen we je alles uit. Waar kun je koffie kan vinden (ook belangrijk)? Hoe kun je de online agenda inzien? We beantwoorden alle vragen. Daarna weet je je weg en kun je altijd komen als je wilt.

Gebruik van bespreek-/vergaderruimte (optioneel, beperkt) met ruimte voor iedere gebruiker voor het laten staan van enkele spullen (optioneel)
Mogelijkheid om te printen. Met een fair-use-policy mag je gebruik maken van de printer in de centrale hal.
Ook ideaal voor ‘home based’ personeel of werknemers en inclusief gebruik van koffie/thee en water.
Veiligheid en gemak: het hele pand is voorzien van een alarm & camerabewakingssysteem. Tevens hebben wij intern een PostNL Business Point.
Flexplek Cuijk
Flexkantoor
Flexkantoor
Flexkantoor
PostNL Business Point Cuijk
Intern postkantoor
Postbus 1 - Cuijk
Postbus 1 voor flexwerkers
Ruimte Vrijdag - flexwerkers
Vergaderruimtes beschikbaar
Ruimte Zondag

Trainingsruimte

Ruimte zondag presentatie

Overleg met partners

Kantine
Gebruik van kantine
10 tips voor een KvK postadres
Mogelijkheid voor zakelijk inschrijfadres
Flexplek Cuijk

Flexwerken Cuijk

Wil je als flexwerker bij Vrijdaggevoel werken. Online weet je 24/7 hoe druk het is. Wil jij als flexwerker weten of er plek is? Vraag intern hoe het werk.

Veelgestelde vragen van flexibel werken (flexplek)

Flexwerk

Kopje koffie of liever thee?

Harde werkers drinken af en toe een kopje koffie. Drink je liever thee, dat mag ook. Heb je een bespreking, een kop koffie of thee aan je gast aanbieden is wel zo vriendelijk. Met Dubbele Vreugde mag je onbeperkt koffie en thee gebruiken.

Altijd snel internetten 🙂

Bij Staete Vrijdaggevoel is snel internet aanwezig. We zijn aangesloten op glazvezel en Ziggo. 2 internetverbindingen zijn altijd aanwezig. Zo zitten we nooit zonder.

Zakelijk adres bij Kamer van Koophandel

Als flexwerker mag je gebruik maken voor post van onze Postbus 1. Wil je een ook jouw zakelijk inschrijfadres voor jouw onderneming? Overweg dan de zakelijk inschrijfadres/postadres van Staete Vrijdaggevoel.

Postverzameling / Postbus

Heb je een inschrijving bij Steate Vrijdaggevoel dan kan het gebeuren dat je post hebt. In het pand zit ook het PostNL Business Point van Cuijk. Je kan eventuele post dagelijks uit Postbus 1 van het interne postkantoor halen. Leuk om te weten, je kan ook in je correspondentie gebruiken:
Postbus 1
5430 AA Cuijk

Dat kost verder niets en zit standaard bij het flexibel werken bij Vrijdaggevoel.

Wil je een keertje 'testen' bij Vrijdaggevoel?

Wil je weten of flexwerken iets voor jou/jullie is? Leuk dat je het overweegt, dat menen wij oprecht. Je bent van harte welkom te komen flexwerken. Dat kost je verder niets. Neem even contact met olns op en dan zien we je snel.

De gezelligste Vrijmibo van Cuijk eo 😉

Een pand genaamd Vrijdaggevoel is niet compleet zonder een Vrijdag Middag Borrel. Iedere vrijdag vanaf een uurtje of 17:00 hebben wij afsluiter van de (werk)week. We zouden het leuk vinden je er ook eens te zien.

Overleg met je klant of vergaderen?

Bij flexibel werken Dubbele Vreugde kun je altijd gebruik maken van onze onze kort overleg ruimte / stilte ruimte ‘Buurten’. Handig voor een kort overleg (maximaal 4 personen) of een videocall waar je even rustig wilt zitten. Wil je er gebruik van maken? Dat kan en het kost niets extra. Alleen even online reserveren en je bent het mannetje (of vrouwtje).

Rustig werken of juist onder de mensen?

Wil je rustig ongestoord werken? Dan ga je in ons flexibel kantoor zitten. Het is er net zo stil als in de bibliotheek.Wil je liever meer onder de mensen zitten of liever een praatje maken? Dat kan ook. Ga dan in onze binnentuin zitten (binnenkomst van het pand). In onze kantoortuin (heerlijk bij lekker weer) zit je lekker buiten of bij slecht weer zit je lekker in onze wintertuin. Genoeg keuze dus.

Zijn er extra (verborgen) kosten?

Nee. Voor €89,- heb je een all-in pakket. Tijdens kantooruren toegang, werken in rust of juist een praatje maken, koffie of thee en ook licht, water en energie zitten in de prijs. Vergeten we nog iets? Oh ja, superrr snel internet zit er ook bij.

Is er altijd plek om te werken?

In principe wel. Je kan online zien wie er op bepaalde momenten aanwezig is en of er plek is. We leggen je graag de eerste keer dat je komt uit hoe het precies werkt.

Kan ik ook een grote vergaderruimte gebruiken/huren?

Heb je eens overleg met meer dan 4 personen. Dan is de ruimte ‘Buurten’ te klein. Dan kun je ook indien beschikbaar ook gebruik maken van een van de grotere vergaderruimtes bij Vrijdaggevoel.

Hoe gaat het in het algemeen te werk?

Alle vragen die je hier ziet staan, hebben betrekking op het flexibel werken bij Staete Vrijdaggevoel. Je zou altijd nog eens kunnen kijken bij de algemene FAQ. Even een kleine noot: niet alle FAQ die je hier leest zijn van toepassing voor flexibel werken.

Mijn vraag staat er niet bij...

Echt waar? Wij hebben ons best gedaan om (blijkbaar bijna) alle vragen te beantwoorden. Helaas dan toch niet gelukt. Neem je even een contact met ons op met je vraag? Dat kan echt via veel manier. Gebruik ons contactformulier op onze website, spreek ons aan op de chat. Je kan ook bellen naar 088-4488804 of nog leuker: loop even binnen bij Vrijdaggevoel. Dan staan we je persoonlijk te woord.

Interesse?

Wil jij een keer komen kijken of een dagdeel komen proberen of het iets voor je is?