KvK postadres binnen 24 uur!

Binnen 24 uur al een geldig inschrijfadres! Direct online regelen. 

Per maand

49,-

29,50

Beste prijs van Nederland!

 • Maandelijks opzegbaar
 • Binnen 24 uur actief
 • Online direct afsluiten
 • Slechts 2 maanden waarborg
 • Tarief blijft zolang je klant blijft
aanvragen
Beste keuze!

Per jaar

588,-
249,-

Je bespaart 30% extra!

 • Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
 • Binnen 24 uur actief
 • 2 maanden extra gratis
 • Betaal slechts €24,90 p/m ipv €29,50 p/m
 • Geen waarborg van toepassing
aanvragen!


KvK postadres als inschrijfadres voor bij de Kamer van Koophandel

Zoek jij een vestigingsadres voor bij de KvK? Een adres wat je kan gebruiken op je visitekaartjes, briefpapier of voor je website? Een vestigingsadres voor bij de Kamer van Koophandel huur je eenvoudig bij Staete Vrijdaggevoel. Het is de eenvoudigste manier op jouw privéadres af te schermen. Vrijdaggevoel werkt volledig via de richtlijnen van de KvK. Hierdoor kun je professioneel werken en ben je zeker dat je alles goed geregeld hebt. Uiteraard kan het zijn dat er vragen zijn? Je wilt natuurlijk zeker weten dat het goed gaat. Daarom kan je hier op onze website alle informatie vinden die nodig is om een juiste keuze te maken voor een KvK postadres. Zijn er toch vragen of wil je eerst even 'sparren' voor je een aanvraag gaat indienen? Neem uiteraard dan contact met ons op.

KvK vestigingsadres wijzigen of direct voor een nieuwe inschrijving

Heb je een KvK postadres & vestigingsadres nodig? Staete Vrijdaggevoel is hierin gespecialiseerd. Wij bieden je al een postadres voor €4,95 per maand en een postadres met vestigingsadres vanaf €24,90 per maand (dit is bij een jaarbetaling). Er zijn meerdere redenen om ee nander vestigingsadres te nemen bij de Kamer van Koophandel. Het kan zijn dat je gewoon je privéadres wilt afschermen. Tevens kan het zijn dat je een professionele uitstraling wilt hebben voor je bedrijf. Dan is dé staete locatie van Vrijdaggevoel de oplossing. Belangrijk is dat je moet voldoen aan belangrijke voorwaarden.

Een van de belangrijste voorwaarde is dat je bij je vestigingsadres je werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Hierin helpt en voorziet Vrijdaggevoel met vergaderruimtes, flexibele kantoren en werkplekken. Je hebt hierdoor de combinatie van een professionele uitstraling en een adres waar je de mogelijkheid hebt om te werken en te vergaderen. Zo voldoe je aan de richtlijnen van de KvK. Staete Vrijdaggevoel is ideaal geschikt voor als postadres en tevens de voordeligste plek in Nederland voor het huren van een virtueel kantoor.

Ja, ik wil een postadres aanvragen

KvK postadres veel gestelde vragen en tips!

KvK postadres tip 1: een postbus is geen (zakelijk) KvK postadres
KvK postadres tip 1: een postbus is geen (zakelijk) KvK postadres
KvK postadres tip 2: zoek een locatie met mogelijkheid tot ontvangst
KvK postadres tip 2: zoek een locatie met mogelijkheid tot ontvangst
KvK postadres tip 3: vergelijk een postadres versus een flexplek
KvK postadres tip 3: vergelijk een postadres versus een flexplek
KvK postadres tip 4: kijk goed bij een KvK postadres naar eventuele verborgen kosten
KvK postadres tip 4: kijk goed bij een KvK postadres naar eventuele verborgen kosten

Mag ik een postbus gebruiken als KvK postadres?

Niet onregelmatig denken mensen dat een postbus gebruikt mag worden als vestigingsadres. Volgens de voorwaarden van de Kamer van Koophandel is dat niet mogelijk. Je mag dus ook niet een postbus gebruiken als postadres. Immers één van de regels is dat je er moet kunnen werken. De KvK zal een aanvraag met een postbus dus ook niet accepteren. Je kan daarmee dus ook niet je adres afschermen. Men moet dus een echt fysiek adres gebruiken waar men tevens ook zou kunnen werken. Wil jij dus een vestigingsadres huren voor bij de Kamer van Koophandel bekijk dan ook alle mogelijkheden van Staete Vrijdaggevoel.

KvK postadres algemeen 1

Welk adres kan ik gebruiken als KvK adres?

Bij registreren van een vestiging heeft de KvK een postadres en het bezoekadres (zaakadres). Een adres kan alleen als bezoekadres worden ingeschreven als de Kamer vab Koophandel voldoende kan vaststellen dat je bedrijf daar echt zit en je activiteiten op het adres feitelijk mogelijk zijn. De Kamer van Koophandel stelt dat vast via een huurovereenkomst. Je ontvangt een juiste overeenkomst van ons.

Waar moet een KvK postadres aan voldoen?

Een KvK postadres betreft het adres waar je bedrijf staat ingeschreven. Eén van de eisen van de Kamer van Koophandel is dat er op de locatie werkzaamheden van je bedrijf moeten kunnen plaatsvinden. Alleen een postbus (van bijvoorbeeld de PostNL) is dus niet voldoende. Het moet een echt fysiek adres.

KvK postadres algemeen 2

Hoe wijzig ik mijn Kvk postadres bij de Kamer van Koophandel?

Voor het veranderen van je zakelijk postadres bij de Kamer van Koophandel kan je gebruik maken van formulier 14 van de KvK: Wijziging ondernemings- en vestigingsgegevens. Vervolgens stuur jij alle gegevens naar de juiste KVK.

Voordelen van KvK postadres bij Vrijdaggevoel

Zakelijk = zakelijk

  Scheiden van zaken en privé. Zo blijft privé ook echt privé.

Altijd je post ontvangen

Overal en altijd je post kunnen ontvangen, waar je ook bent.

Vervanging van postbus

Een goedkoop en praktisch alternatief voor de postbussen van PostNL.

Voortaan maar 1 adres

Nooit meer je adres wijzigen, dat scheelt administratief werk.

Professionele uitstraling

Voortaan altijd een professionele uitstraling naar je klanten.

Postverwerking

Post voortaan laten digitaliseren voor verdere verwerking.

Vervanging postkamer

Dé vervanging van de van de ouderwetse maar vertrouwede postkamer.

Méér privacy

Met een postadres heb je meer privacy en/of anonimiteit.

Wisselende besturen

Bij wisselende besturen dé ideale oplossing en werkwijze.

Het runnen van een onderneming is niet niks. Bij Vrijdaggevoel weten we maar al te goed hoeveel dingen hier bij komen kijken. Zo kan het inschrijven bij de kamer van koophandel al een lastige klus zijn wanneer je flexibele werkplekken hebt. De KvK stelt namelijk een hele hoop eisen aan het gebruiken van een zakelijk adres dat niet overeenkomt met je eigen woonadres. Hierdoor zijn veel ondernemers al snel geneigd of genoodzaakt om hun persoonlijke adres te gebruiken. Wanneer je echter met je persoonlijke adres staat ingeschreven, heeft iedereen toegang tot dit adres. Dit is natuurlijk geen fijn idee, aangezien privacy een serieuze zaak is. Vooral wanneer je onderneming gaat groeien. Daarom helpen wij ondernemers graag met deze lastige kwestie en bieden we de mogelijkheid om een Postadres voor bij KvK te huren. Op dit adres kan je gelijk al je zakelijke post ontvangen. Deze uitgebreide service bieden we uiteraard tegen een lage prijs. Mocht hiermee je interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Postadres voor bij KvK nodig? Dan helpen wij je bij Vrijdaggevoel graag verder. Voor ondernemers met flexibele werkplekken kan het namelijk nog best lastig zijn om hun bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wegens privacy voorkeuren is het vaak ook geen fijn idee om je onderneming op je eigen adres in te schrijven. Dit adres is dan namelijk voor iedereen zichtbaar. Bij Vrijdaggevoel denken we graag met deze ondernemers mee en hebben we een simpele oplossing gecreëerd. Bij ons is er namelijk de mogelijkheid om een Postadres voor bij KvK te huren. Hierdoor heb je een adres waar je je zakelijke post op kunt ontvangen en waarmee je je ook nog eens in kan schrijven bij de Kamer van Koophandel. 2 vliegen in één klap dus. Deze service bieden we uiteraard tegen een voordelige prijs. Daarnaast is het mogelijk om ons adres te gebruiken als inschrijfadres voor jouw bedrijf bij de KvK.

In 5 simpele stappen en binnen 24 uur je KvK postadres

Postadres 1

Kies je gewenste dienst of KvK postadres

Hieronder aan de pagina kies je het gewenste pakket. Je kan van een postadres basic tot een KvK postadres professioneel. Maak de keuze voor je betaalmogelijkheid. Betaal je liever per maand of jaarlijks met extra korting.

Postadres 2

Vul het bestelformulier in en betaal je eerste maand (of jaar met korting)

Om je als klant bij Vrijdaggevoel te kunnen verwelkomen kan je gelijk je eerste betaling in orde te maken. Hiermee verifieer je dat het om een echte aanvraag gaat. Geen zorgen, je hebt 100% inschrijfgarantie. LUkt inschrijven niet, dan krijg je je geld gewoon terug.
Postadres 3

Voorzie Vrijdaggevoel van alle informatie

Na je eerste betaling kun je direct je aanvraag verder verwerken. Je kan aangeven of het gaat om een nieuw op te richten bedrijf of dat je een bestaand bedrijf wilt verhuizen naar het adres van Vrijdaggevoel. Binnen 24 uur ontvang je een overeenkomst.
Postadres 4

Richt je bedrijf op of verhuis je bedrijf naar je nieuwe adres

Met je overeenkomst kan je vervolgens je bedrijf direct inschrijven op het inschrijfadres van Staete Vrijdaggevoel. Dit doe je eenvoudig met de verhuisformulieren (bij een bestaand bedrijf) of door een afspraak te maken bij de KvK (voor een nieuw op te richten bedrijf).
Postadres 5

Kies hoe Vrijdaggevoel je post moet verwerken

Nadat je KvK postadres bij Staete Vrijdaggevoel is ingeschreven, kun je aangeven hoe wij je post moeten verwerken. Wil je dat wij de post doorsturen? Wil je de post digitaal ontvangen of kom je de post zelf ophalen bij onze locatie? Alles is mogelijk.

Wil je per maand of per jaar (30% korting) betalen?

Per maand

49,-

29,50

Beste prijs van Nederland!

 • Maandelijks opzegbaar
 • Binnen 24 uur actief
 • Online direct afsluiten
 • Slechts 2 maanden waarborg
 • Tarief blijft zolang je klant blijft
Beste keuze!

Per jaar

588,-
249,-

Je bespaart 30% extra!

 • Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
 • Binnen 24 uur actief
 • 2 maanden extra gratis
 • Betaal slechts €24,90 p/m ipv €29,50 p/m
 • Geen waarborg van toepassing

100% inschrijfgarantie!

Bij Staete Vrijdaggevoel krijg je 100% inschrijfgarantie. Lukt het niet om je bedrijf in te schrijven, dan betaal je geen kosten. Hierdoor kan je zonder risico een aanvraag indienen bij ons voor een KvK postadres. Geen inschrijving = geen kosten!
arrow_drop_up arrow_drop_down