KvK postadres nodig? KvK vestigingsadres vanaf €24,75 p/m!

KvK postadres / vestigingsadres nodig?

Binnen 24 uur al een geldig zakelijk inschrijfadres KvK. 


Direct online jouw vestigingsadres KvK 

regelen.

KvK postadres / vestigingsadres nodig?

Binnen 24 uur al een geldig zakelijk inschrijfadres KvK. 


Direct online jouw vestigingsadres KvK 

regelen.

Profiteer van de zomervakantie-actie: blijvend lage maandprijs + 60% extra korting !

In juli 2024 loopt tijdelijk de zomervakantie-actie bij Staete Vrijdaggevoel. De zomervakanties zijn landelijk (bijna) begonnen. In juli en augustus zijn achter elkaar de (school)regio's midden, dan volgt - zuid en tenslotte regio noord op (school)vakantie. Traditioneel is het nu één van de rustigste periodes van het jaar. Profiteer nu van deze speciale actie en ontvang tijdens deze actie hoge blijvende korting! Van deze actie bieden we een beperkt aantal pakketten aan! De actie is alleen geldig voor bestellingen vanaf 1 juli 2024 t/m 23 juli 2024 of zodra we het maximale aantal pakketten verkocht hebben. De vakanties zijn begonnen, de mussen vallen bijna van het dak en iedereen is op zomervakantie. Minder mensen zijn momenteel bezig met een zakelijk inschrijfadres. Behalve jij blijkbaar! Overweeg je een zakelijk inschrijfadres? Alleen tijdens  de zomervakantie-actie weken krijgt men maar liefst tot maximaal 60% blijvende korting! Wij gaan deze actie in 2024 zeker niet nogmaals aanbieden. De prijzen zullen verder in 2024 nooit meer zo laag zijn.

40% korting

Per maand

58,-

34,50

Beste prijs van Nederland + maandelijks opzegbaar!

 • Altijd maandelijks opzegbaar
 • Direct online 3 maanden betalen, daarna per maand!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post (waarbij post binnen 24 uur beschikbaar)
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • Beste prijs van Nederland: je blijft altijd €34,50 per maand betalen (blijvend 40% korting)!
 • Geen waarborg van toepassing
aanvragen

50% korting

Voor heel 2024

348,-
148,50

Ontzorgd t/m 31-12-2024 + blijvend verlaagde prijs (50% korting)!

 • Daarna maandelijks opzegbaar
 • Betaal slechts €29,50 p/m ipv €34,50 p/m + juli 2024 voor slechts 1 euro!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post (waarbij post binnen 24 uur beschikbaar)
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • Betaal voor juli 2024 slechts 1 euro + 5 maanden x €29,50 p/m = €148,50  & ook in 2025 blijvend €29,50 p/m!
 • Geen waarborg van toepassing
aanvragen


1 maand gratis!

Per jaar

698,-
272,25
Bespaar direct 60% extra & betaal 11 maanden en ontvang 12 maanden!
 • Daarna maandelijks opzegbaar
 • Slechts €24,75 p/m ipv €34,50 p/m en betaal 11 maanden i.p.v. 12 maanden!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post (waarbij post binnen 24 uur beschikbaar)
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • De beste deal van NL in 2024 en krijg 60% extra korting  + betaal slechts 11 maanden en ontvang 12 maanden
 • Geen waarborg van toepassing
AANVRAGEN

KvK vestigingsadres wijzigen of direct voor een nieuwe inschrijving?

Heb je een KvK postadres & vestigingsadres nodig? Staete Vrijdaggevoel is hierin gespecialiseerd. We bieden je al een postadres met vestigingsadres vanaf €24,75 per maand (dit is bij een jaarbetaling). Er zijn meerdere redenen om een ander vestigingsadres te nemen bij de Kamer van Koophandel. Het kan zijn dat je gewoon je privéadres wilt afschermen. Tevens kan het zijn dat je een professionele uitstraling wilt hebben voor je bedrijf. Dan is dé staete locatie van Vrijdaggevoel dé oplossing. Belangrijk is dat je moet voldoen aan belangrijke voorwaarden. 

Een van de belangrijkste voorwaarde is dat je bij je vestigingsadres je werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Hierin helpt en voorziet Vrijdaggevoel met vergaderruimtes, flexibele kantoren en werkplekken. Je hebt hierdoor de combinatie van een professionele uitstraling en een adres waar je de mogelijkheid hebt om te werken en te vergaderen. Zo voldoe je aan de richtlijnen van de KvK. Staete Vrijdaggevoel is ideaal geschikt voor als postadres en tevens de voordeligste plek in Nederland voor het huren van een virtueel kantoor.

Ja, ik wil een postadres aanvragen

KvK postadres als inschrijfadres voor bij de Kamer van Koophandel

Zoek je een vestigingsadres voor bij de KvK? Een adres wat je kan gebruiken op je visitekaartjes, briefpapier of voor je website? Een vestigingsadres voor bij de Kamer van Koophandel huur je eenvoudig bij Staete Vrijdaggevoel. Het is de eenvoudigste manier om jouw privéadres af te schermen. Vrijdaggevoel werkt volledig via de richtlijnen van de KvK. Hierdoor kun je professioneel werken en ben je zeker dat je alles goed geregeld hebt. Uiteraard kan het zijn dat er vragen zijn? Je wilt natuurlijk zeker weten dat het goed gaat. Daarom kun je hier op onze website alle informatie vinden die nodig is om een juiste keuze te maken voor een KvK postadres. Zijn er toch vragen of wil je eerst even 'sparren' voor je een aanvraag gaat indienen? Neem uiteraard dan contact met ons op. Dat kan via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Mag ik een postbus gebruiken als KvK postadres?

Regelmatig denken mensen dat een PostNL postbus gebruikt mag worden als vestigingsadres. Volgens de voorwaarden van de Kamer van Koophandel is dat niet mogelijk. Je mag dus ook niet een postbus gebruiken als postadres. Immers één van de regels is dat je er moet kunnen werken. De KvK zal een aanvraag met een postbus dus ook niet accepteren. Je kan daarmee dus ook niet je adres afschermen. Men moet dus een echt fysiek adres gebruiken waar men tevens ook zou kunnen werken. Hier komt de optie van een virtueel adres KvK om de hoek kijken. Wil je dus een zakelijk postadres KvK huren? Bekijk dan ook alle mogelijkheden van Staete Vrijdaggevoel. Een goedkoop KvK adres voor je bedrijf en dat al vanaf €24,75 per maand.

Voordelen van KvK postadres bij Vrijdaggevoel

Zakelijk = zakelijk

  Scheiden van zaken en privé. Zo blijft privé ook echt privé.

Altijd je post ontvangen

Overal en altijd je post kunnen ontvangen, waar je ook bent.

Vervanging van postbus

Een goedkoop en praktisch alternatief voor de postbussen van PostNL.

Voortaan maar 1 adres

Nooit meer je adres wijzigen, dit scheelt administratief werk.

Professionele uitstraling

Voortaan altijd een professionele uitstraling naar je klanten.

Postverwerking

Post voortaan laten digitaliseren voor verdere verwerking.

Vervanging postkamer

Dé vervanging van de van de ouderwetse maar vertrouwde postkamer.

Méér privacy

Met een postadres heb je meer privacy en/of anonimiteit.

Wisselende besturen

Bij wisselende besturen dé ideale oplossing en werkwijze.

Bij runnen van een onderneming komt veel kijken. Zo kan het inschrijven bij de Kamer van Koophandel al een lastige klus zijn als men zijn of haar privacy wil beschermen. De KvK stelt namelijk een hele hoop eisen aan het gebruiken van een zakelijk postadres KvK dat niet overeenkomt met je eigen woonadres. Hierdoor zijn veel ondernemers al snel geneigd of genoodzaakt om hun persoonlijke adres te gebruiken.

Wanneer je echter met je persoonlijke adres staat ingeschreven, heeft iedereen toegang tot dit adres. Dit is natuurlijk geen fijn idee, aangezien privacy een serieuze zaak is. Vooral wanneer je onderneming gaat groeien. Daarom helpen wij ondernemers graag met deze lastige kwestie en bieden we de mogelijkheid om een post adres KvK te huren. Op dit adres kun je gelijk al je zakelijke post ontvangen. Deze uitgebreide service bieden we aan tegen een lage prijs, maar zeker ook met een hoge graad van zekerheid en service.

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Postadres KvK nodig? Dan helpen we je bij Vrijdaggevoel graag verder. Voor ondernemers met flexibele werkzaamheden, verblijf in het buitenland of bepaalde beroepen kan het namelijk nog best lastig zijn om hun bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wegens privacy voorkeuren is het vaak ook geen fijn idee om je onderneming op je eigen privéadres in te schrijven. Jouw KvK registratie adres is dan namelijk voor iedereen zichtbaar. Bij Vrijdaggevoel helpen we deze ondernemers graag en hebben we een simpele oplossing gecreëerd. Bij ons is er namelijk een mogelijkheid om een KvK registratieadres / postadres te huren. Hierdoor heb je een adres waar je je zakelijke post op kunt ontvangen en waarmee je je ook nog eens in kan schrijven bij de Kamer van Koophandel. 2 vliegen in één klap dus. Deze service bieden we uiteraard tegen een voordelige prijs. Daarnaast is het mogelijk om ons adres te gebruiken als inschrijfadres voor jouw bedrijf bij de KvK.
direct vestigingsadres kvk aanvragen


In 5 simpele stappen en binnen 24 uur je KvK postadres (vestigingsadres)

Postadres 1

Kies je gewenste dienst (postadres KvK) en de betaaltermijn

Hieronder aan de pagina kies je het gewenste pakket. Maak de keuze voor je betaalmogelijkheid. Betaal je liever per maand of jaarlijks met extra korting. Verder is er geen verschil in service of aanbod. Je krijgt altijd alles zowel bij een maandbetaling als ook jaarbetaling.

Postadres 2

Vul het bestelformulier in en betaal je eerste maand(en) (of direct 1 jaar met korting)

Om je als klant bij Vrijdaggevoel te kunnen verwelkomen dien je gelijk je eerste betaling in orde te maken. Hiermee verifieer je dat het om een echte aanvraag gaat. Geen zorgen, je hebt 100% inschrijfgarantie. Lukt inschrijven niet, dan krijg je jouw geld gewoon terug.
Postadres 3

Voorzie Vrijdaggevoel van alle informatie voor jouw KvK registratieadres

Na je eerste betaling kun je direct je aanvraag verder verwerken. Je kan aangeven of het gaat om een nieuw op te richten bedrijf / stichting of dat je een bestaand bedrijf / stichting wilt verhuizen naar het adres van Vrijdaggevoel. Binnen 24 uur ontvang je een overeenkomst.
Postadres 4

Richt je bedrijf op of verhuis jouw bedrijf naar je nieuwe adres

Met de overeenkomst kun je vervolgens je bedrijf direct inschrijven op het inschrijfadres van Staete Vrijdaggevoel. Dit doe je eenvoudig met de verhuisformulieren (bij een bestaand bedrijf) of door een afspraak te maken bij de KvK (voor een nieuw op te richten bedrijf).
Postadres 5

Kies hoe Vrijdaggevoel je post moet verwerken

Nadat je KvK postadres bij Staete Vrijdaggevoel is ingeschreven, kun je aangeven hoe we je post moeten verwerken. Wil je dat we de post doorsturen? Wil je de post digitaal ontvangen of kom je de post zelf ophalen bij onze locatie? Alles is mogelijk.

Veel gestelde vragen over een vestigingsadres KvK

FAQ - KvK postadres algemeen

Wat is een vestigingsadres KvK?

Het vestigingsadres is de plaats waar de activiteiten van je bedrijf worden uitgevoerd en is altijd openbaar. Als dit gelijk is aan je privéadres zal deze zichtbaar zijn in het handelsregister. Hierdoor kan een privéadres overigens gelijk zijn aan het vestigingsadres, als je je bedrijf vanuit je woonadres uitoefent. Wil je dat niet, dan is een KvK postadres een goede oplossing.

Is er een verschil tussen een KvK postadres, KvK vestigingsadres, KVK bezoekadres en een KVK inschrijfadres?

Bij de KVK - en daardoor ook bij ons - worden veel termen door elkaar gebruikt. Dit kan voor wat verwarring zorgen. Een zakelijk inschrijfadres en een zakelijk vestigingsadres betekenen hetzelfde. Een vestigingsadres = een bezoekadres + een postadres. Een bezoekadres is het adres dat men ziet als men jouw bedrijf opzoekt in het KvK handelsregister. Een postadres is het adres waar je de post ontvangt. Wanneer je bij ons een KvK-adres afneemt, dan beschik je over een volledig KvK vestigingsadres dat voldoet aan alle eisen hieraan gesteld. Vraag je bij ons een zakelijk vestigingsadres aan, dan beschik je dus zowel over een KvK postadres als ook een KvK bezoekadres. Hierdoor is jouw privéadres volledig afgeschermd in het handelsregister. In de volksmond noemt men het vaak een KVK postadres, vandaar dat ook wij deze term gebruiken.

Is het verstandig om een KVK postadres te nemen?

In veel gevallen is het nemen van een zakelijk KvK postadres / inschrijfadres zeer verstandig in het kader van het afschermen van jouw privégegevens. Tevens is het een zeer goede oplossing indien men zelf woonachtig is in het buitenland, momenteel zelf geen vast verblijfadres heeft of gewoon graag post altijd digitaal dezelfde werkdag wil ontvangen.

Welk adres kan ik gebruiken als KvK adres?

Bij het registreren van een vestiging van je bedrijf kent de KvK 2 smaken: het postadres en het bezoekadres. Een adres kan alleen als bezoekadres worden ingeschreven als de Kamer van Koophandel voldoende kan vaststellen dat je bedrijf daar echt zit en je activiteiten op het adres feitelijk mogelijk zijn. De Kamer van Koophandel stelt dat vast via een huurovereenkomst. Je ontvangt een rechtsgeldige overeenkomst van ons die je hiervoor kunt gebruiken. Deze voldoet aan alle eisen door de KVK gesteld. In deze overeenkomst vind je je nieuwe zakelijke vestigingsadres met uniek unit-nummer.

Waar moet een KvK postadres/vestigingsadres aan voldoen?

Een KvK vestigingsadres betreft het adres waar je bedrijf staat ingeschreven. Eén van de eisen van de Kamer van Koophandel is dat er op de locatie bedrijfswerkzaamheden moeten kunnen plaatsvinden. Alleen een postbus (van bijvoorbeeld de PostNL) is dus niet voldoende. Het moet een echt fysiek adres betreffen. Via de website van Staete Vrijdaggevoel kun je dit direct aanvragen.

Ik heb momenteel geen inschrijfadres? Kan ik toch via jullie een bedrijf openen?

In principe gaan we er vanuit dat personen die een aanvraag indienen in het bezit van van een privéadres zijn. In het algemeen in Nederland of desgewenst in het buitenland. Hierbij gaan we in eerste instantie ervan uit dat de meeste mensen beschikken over een inschrijving in de BRP en dus een persoonlijk inschrijfadres in Nederland hebben. De Basisregistratie Personen (BRP) is een centrale database met persoonsgegevens van de inwoners van Nederland. Beschik je niet over een persoonlijk inschrijfadres omdat je bijvoorbeeld in het buitenland woont, maar heb je wel een privéadres binnen de Europese Unie, dan is een inschrijving vaak gewoon mogelijk. Heb je helemaal geen privéadres of woon je buiten de EU, dan zullen we jouw aanvraag individueel dienen te beoordelen. Ook dan zijn er vaak mogelijkheden, maar dat is per geval uniek. Je kunt dan gewoon starten met een online aanvraag en we zullen je aanvraag hierbij regulier beoordelen, desgewenst even extra navraag bij je doen en tenslotte de aanvraag verwerken/afhandelen. Zou je aanvraag door ons niet verwerkt kunnen worden, dan ontvang je eventueel betaalde bedragen aan Vrijdaggevoel vanzelfsprekend terug.

Wat gaat mijn vestigingsadres /postadres worden als ik bij jullie klant ga worden?

Het adres dat je krijgt is: De Nieuwe Erven 3, 5431 NV Cuijk. Je ontvangt voor jouw inschrijving na verwerking van de aanvraag dit adres met een uniek unit-nummer. Dit adres is dus nog niet volledig. Je adres zit gevestigd in de regio van Nijmegen nabij de Duitse grens. Onze locatie biedt ons de kans is om jou een scherpe prijs te bieden voor een KvK postadres en dit te combineren met de beste en snelste service van Nederland!

Zit het digitaliseren van de post bij de prijs inbegrepen?

Ja, we berekenen geen kosten voor digitaliseren van je post. Wellicht goed om te weten. We hebben een beveiligde SSL omgeving die volledig voldoet aan de AVG. Hierdoor is jouw post altijd in goede handen bij ons.

Ik woon in het buitenland of ga in het buitenland wonen? Kan ik mijn bedrijf inschrijven bij Vrijdaggevoel?

Ja, dat kan zeker. Veel klanten van Vrijddaggevoel wonen bijvoorbeeld in België, Duitsland, reizen over de wereld of werken als digital nomad. Je bent dus van harte welkom als klant bij Staete Vrijdaggevoel als je in het buitenland gaat wonen of al woont.

Kan ik zelf bepalen bij welke Kamer van Koophandel ik mijn bedrijf ga inschrijven met een overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel?

Dat mag en kun je inderdaad zelf bepalen. Het maakt niet uit naar welke locatie je van de Kamer van Koophandel je gaat. Op alle locaties wordt de overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel geaccepteerd.

Inschrijfadres KvK werkwijze

Hoe wijzig ik mijn KvK postadres bij de Kamer van Koophandel?

Voor het veranderen van je zakelijk postadres bij de Kamer van Koophandel kun je gebruik maken van formulier 14 van de KvK: Wijziging ondernemings- en vestigingsgegevens. Hiervoor heb je een huurovereenkomst nodig. Deze kun je online aanvragen bij ons. We leggen dit allemaal uit in onze procedure. Dus maak je geen zorgen. We helpen je dat het goed komt.

Hoe kan ik mijn privéadres afschermen in het KvK handelsregister?

In het handelsregsiter van de KvK is altijd zichtbaar de naam van het bedrijf, samen met informatie zoals het KvK nummer, de rechtsvorm, het bedrijfsadres en andere zaken die in de registers zijn opgenomen. Andere bedrijven of personen kunnen zo van joiuw bedrijf gegevens opvragen. Het kan zijn dat je bedrijfsadres ook je privéadres is. Dan kan iemand dus je volledige privéadres zien. Wil je dat niet? Dat is een KvK vestigingsadres van Staete Vrijdaggevoel ideaal. Het kan al vanaf €24,90 per maand (bij een jaarbetaling).

Maakt het uit waar ik zelf woon (in Nederland) als ik mij inschrijf bij Staete Vrijdaggevoel?

Nee, dat maakt niet uit. Een woonplaats en zakelijk inschrijfadres is vaak niet dicht bij elkaar in de buurt. De Kamer van Koophandel vind het ook niet raar, als het niet dicht bij elkaar in de buurt ligt.

Kan ik zelf bepalen bij welke Kamer van Koophandel ik mijn bedrijf ga inschrijven met een overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel?

Dat mag en kun je inderdaad zelf bepalen. Het maakt niet uit naar welke locatie je van de Kamer van Koophandel je gaat. Op alle locaties wordt de overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel geaccepteerd.

Wat gaat mijn nieuwe KvK postadres worden?

Jouw KvK postadres zal het adres worden van Staete Vrijdaggevoel.

Jouw naam / Jouw bedrijfsnaam
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Je mag ook gebruik maken van het postbusnummer:

Postbus 1
5430 AA Cuijk

Lukt een aanvraag echt binnen 24 uur?

Ja. Staete Vrijdaggevoel is volledig geautomatiseerd. Je kan alles online betalen en aanvragen. Geautomatiseerd sturen we je door naar de online omgeving. Hier kun je alle gegevens van jouw (nieuwe) eenmanszaak doorgeven. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur (tijdens kantooruren) jouw overeenkomst. Belangrijke noot is dat Staete Vrijdaggevoel een volledig dossier moet ontvangen. Ontbreekt er informatie dan lukt dit helaas niet.

Indien het gaat om een of meerdere BV('s), een onderneming in een structuur of een onderneming met meerdere eigenaren of eigenaren met een buitenlandse nationaliteit of die in het buitenland wonen, dan is 24 uur doorgaans niet haalbaar. Houd dan rekening met een looptijd van tussen de 36 - en 60 uur (tijdens kantooruren).

Welke rechtsvormen kunnen zich inschrijven?

De diensten van Staete Vrijdaggevoel zijn altijd inclusief een standaard screening + de verificatie van één eigenaar of UBO. Periodiek passen wij onze acceptaties aan. Momenteel nemen wij alleen (nieuw op te richten en bestaande) eenmanszaken en BV's met één bestuurder (UBO) aan. Staete Vrijdaggevoel richt zich op starters en kleine ondernemingen. Denk hierbij aan: ZZP'ers, eenmanszaken en BV's met één aandeelhouder (UBO). Het inschrijven van een VOF, BV met meerdere UBO's, een stichting, een vereniging of andere rechtsvorm (zoals een LTD) is momenteel niet mogelijk bij Staete Vrijdaggevoel.

Ik heb meerdere bedrijven? Krijg ik dan korting?

Als domicilieverlener heeft Staete Vrijdaggevoel een poortwachtersfunctie (net als bijvoorbeeld banken, notaris etc.). Hierdoor dienen we iedere onderneming/aanvraag volledig te screenen. Ongeacht of de onderneming (deels)eigendom is van eenzelfde eigenaar. Voor onze juristen gaat in deze screeningsprocedure het meeste tijd zitten leert onze ervaring. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om bij aanvang al korting te geven als je meerdere bedrijven inschrijft. Uiteraard denken we graag met je mee en mag je altijd even contact opnemen zodat we naar jouw specifieke situatie kunnen kijken. Let zelfs op: dat er ook wel eens aanvullende administratiekosten kunnen zijn bij een uitgebreidere structuur of complexere structuur.

Jullie hebben een inschrijfgarantie? Hoe gaat dat in zijn werk?

Dat klopt. Staete Vrijdaggevoel hanteert een inschrijfgarantie. We garanderen je dat inschrijven op het zakelijke adres van ons bij de Kamer van Koophandel altijd lukt. Lukt het niet? Wat trouwens nooit gebeurd, dan worden de betaalde kosten aan ons altijd gecrediteerd. Hierdoor loop je nooit het risico dat je kosten hebt en vervolgens niet gebruik kan maken van onze diensten. Let op: het verkrijgen van een geldig BTW-nummer valt niet onder deze garantie.

Mijn vraag staat er niet bij?

We helpen je uiteraard graag en beantwoorden snel je vragen. We reageren vaak binnen enkele uren en meestal zelf binnen enkele minuten. Je kunt contact opnemen door (1) de online chat te gebruiken, (2) te bellen naar 088-4488804 of (3) het contactformulier in te vullen op onze website.

Wil je per maand, direct tot 31-12-24 (met korting) of voor 1 jaar (met extra hoge korting) betalen?

Voordelige keuze!

Per maand

58,-

34,50

Beste prijs van Nederland + maandelijks opzegbaar!

 • Altijd maandelijks opzegbaar
 • Direct online 3 maanden betalen, daarna per maand!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post (waarbij post binnen 24 uur beschikbaar)
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • Beste prijs van Nederland: je blijft altijd €34,50 per maand betalen (blijvend 40% korting)!
 • Geen waarborg van toepassing

Slimme keuze!

Voor heel 2024

348,-
148,50

Ontzorgd t/m 31-12-2024, blijvend verlaagde prijs (50% extra korting)!

 • Daarna maandelijks opzegbaar
 • Betaal slechts €29,50 p/m ipv €34,50 p/m + juli 2024 voor slechts 1 euro!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post (waarbij post binnen 24 uur beschikbaar)
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • Betaal voor juli 2024 slechts 1 euro + 5 maanden x €29,50 p/m = €148,50 & ook in 2025 blijvend €29,50 p/m!
 • Geen waarborg van toepassing
1 maand gratis!

Per jaar

698,-
272,25
Bespaar direct 60% extra & betaal effectief slechts €24,75 p/m!
 • Daarna maandelijks opzegbaar
 • Slechts €24,75 p/m ipv €34,50 p/m + betaal 11 maanden i.p.v. 12 maanden!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post (waarbij post binnen 24 uur beschikbaar)
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • De beste deal van NL in 2024 en met 60% extra korting + betaal 11 maanden en ontvang 12 maanden! 
 • Geen waarborg van toepassing

100% inschrijfgarantie!

Bij Staete Vrijdaggevoel krijg je 100% inschrijfgarantie. Het is de oplossing voor afschermen van je privéadres en het perfecte zakelijke inschrijfadres. Lukt het niet om je bedrijf in te schrijven, dan betaal je geen kosten. Je krijgt je volledige betaling bij Vrijdaggevoel terug! Hierdoor kun je zonder risico een aanvraag indienen bij ons voor een KvK postadres. Geen inschrijving = geen kosten!