KvK postadres nodig? KvK vestigingsadres vanaf €24,75 p/m!

KvK postadres / vestigingsadres nodig?

Binnen 24 uur al een geldig zakelijk inschrijfadres KvK. 


Direct online jouw vestigingsadres KvK 

regelen.

KvK postadres / vestigingsadres nodig?

Binnen 24 uur al een geldig zakelijk inschrijfadres KvK. 


Direct online jouw vestigingsadres KvK 

regelen.

Lente-aanbieding

Per maand

49,-

32,50

Beste prijs van Nederland + maandelijks opzegbaar!

 • Maandelijks opzegbaar
 • Direct online 3 maanden betalen, daarna per maand!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • Je blijft altijd €32,50 per maand betalen
 • Direct online 3 maanden betalen, daarna per maand en goedkoopste vestigingsadres KvK optie van NL!
 • Geen waarborg van toepassing
aanvragen

Beste keuze!

Per jaar

488,-
297,-

Bespaar direct 39% extra & ontzorgd voor 1 jaar!

 • Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
 • Betaal slechts €24,75 p/m ipv €32,50 p/m
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • Goedkoopste vestigingsadres KvK optie van NL
 • Deze (tijdelijke) lente deal ontzorgd je voor 1 volledig jaar en is de scherpste prijs van Nederland! 
 • Geen waarborg van toepassing
aanvragen


Zoek je een vestigingsadres voor bij de KvK? Een adres wat je kan gebruiken op je visitekaartjes, briefpapier of voor je website? Een vestigingsadres voor bij de Kamer van Koophandel huur je eenvoudig bij Staete Vrijdaggevoel. Het is de eenvoudigste manier om jouw privéadres af te schermen. Vrijdaggevoel werkt volledig via de richtlijnen van de KvK. Hierdoor kun je professioneel werken en ben je zeker dat je alles goed geregeld hebt. Uiteraard kan het zijn dat er vragen zijn? Je wilt natuurlijk zeker weten dat het goed gaat. Daarom kun je hier op onze website alle informatie vinden die nodig is om een juiste keuze te maken voor een KvK postadres. Zijn er toch vragen of wil je eerst even 'sparren' voor je een aanvraag gaat indienen? Neem uiteraard dan contact met ons op. Dat kan via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Heb je een KvK postadres & vestigingsadres nodig? Staete Vrijdaggevoel is hierin gespecialiseerd. We bieden je al een postadres met vestigingsadres vanaf €24,90 per maand (dit is bij een jaarbetaling). Er zijn meerdere redenen om een ander vestigingsadres te nemen bij de Kamer van Koophandel. Het kan zijn dat je gewoon je privéadres wilt afschermen. Tevens kan het zijn dat je een professionele uitstraling wilt hebben voor je bedrijf. Dan is dé staete locatie van Vrijdaggevoel dé oplossing. Belangrijk is dat je moet voldoen aan belangrijke voorwaarden. 

Een van de belangrijkste voorwaarde is dat je bij je vestigingsadres je werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Hierin helpt en voorziet Vrijdaggevoel met vergaderruimtes, flexibele kantoren en werkplekken. Je hebt hierdoor de combinatie van een professionele uitstraling en een adres waar je de mogelijkheid hebt om te werken en te vergaderen. Zo voldoe je aan de richtlijnen van de KvK. Staete Vrijdaggevoel is ideaal geschikt voor als postadres en tevens de voordeligste plek in Nederland voor het huren van een virtueel kantoor.

Ja, ik wil een postadres aanvragen

Mag ik een postbus gebruiken als KvK postadres?

Regelmatig denken mensen dat een PostNL postbus gebruikt mag worden als vestigingsadres. Volgens de voorwaarden van de Kamer van Koophandel is dat niet mogelijk. Je mag dus ook niet een postbus gebruiken als postadres. Immers één van de regels is dat je er moet kunnen werken. De KvK zal een aanvraag met een postbus dus ook niet accepteren. Je kan daarmee dus ook niet je adres afschermen. Men moet dus een echt fysiek adres gebruiken waar men tevens ook zou kunnen werken. Hier komt de optie van een virtueel adres KvK om de hoek kijken. Wil je dus een zakelijk postadres KvK huren? Bekijk dan ook alle mogelijkheden van Staete Vrijdaggevoel. Een goedkoop KvK adres voor je bedrijf en dat al vanaf €24,90 per maand.

  Scheiden van zaken en privé. Zo blijft privé ook echt privé.

Altijd je post ontvangen

Overal en altijd je post kunnen ontvangen, waar je ook bent.
Een goedkoop en praktisch alternatief voor de postbussen van PostNL.
Nooit meer je adres wijzigen, dit scheelt administratief werk.

Professionele uitstraling

Voortaan altijd een professionele uitstraling naar je klanten.
Post voortaan laten digitaliseren voor verdere verwerking.

Vervanging postkamer

Dé vervanging van de van de ouderwetse maar vertrouwde postkamer.

Méér privacy

Met een postadres heb je meer privacy en/of anonimiteit.
Bij wisselende besturen dé ideale oplossing en werkwijze.

Bij runnen van een onderneming komt veel kijken. Zo kan het inschrijven bij de Kamer van Koophandel al een lastige klus zijn als men zijn of haar privacy wil beschermen. De KvK stelt namelijk een hele hoop eisen aan het gebruiken van een zakelijk postadres KvK dat niet overeenkomt met je eigen woonadres. Hierdoor zijn veel ondernemers al snel geneigd of genoodzaakt om hun persoonlijke adres te gebruiken.

Wanneer je echter met je persoonlijke adres staat ingeschreven, heeft iedereen toegang tot dit adres. Dit is natuurlijk geen fijn idee, aangezien privacy een serieuze zaak is. Vooral wanneer je onderneming gaat groeien. Daarom helpen wij ondernemers graag met deze lastige kwestie en bieden we de mogelijkheid om een post adres KvK te huren. Op dit adres kun je gelijk al je zakelijke post ontvangen. Deze uitgebreide service bieden we aan tegen een lage prijs, maar zeker ook met een hoge graad van zekerheid en service.

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Postadres KvK nodig? Dan helpen we je bij Vrijdaggevoel graag verder. Voor ondernemers met flexibele werkzaamheden, verblijf in het buitenland of bepaalde beroepen kan het namelijk nog best lastig zijn om hun bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wegens privacy voorkeuren is het vaak ook geen fijn idee om je onderneming op je eigen privéadres in te schrijven. Jouw KvK registratie adres is dan namelijk voor iedereen zichtbaar. Bij Vrijdaggevoel helpen we deze ondernemers graag en hebben we een simpele oplossing gecreëerd. Bij ons is er namelijk een mogelijkheid om een KvK registratieadres / postadres te huren. Hierdoor heb je een adres waar je je zakelijke post op kunt ontvangen en waarmee je je ook nog eens in kan schrijven bij de Kamer van Koophandel. 2 vliegen in één klap dus. Deze service bieden we uiteraard tegen een voordelige prijs. Daarnaast is het mogelijk om ons adres te gebruiken als inschrijfadres voor jouw bedrijf bij de KvK.
direct vestigingsadres kvk aanvragen


Postadres 1

Hieronder aan de pagina kies je het gewenste pakket. Maak de keuze voor je betaalmogelijkheid. Betaal je liever per maand of jaarlijks met extra korting. Verder is er geen verschil in service of aanbod. Je krijgt altijd alles zowel bij een maandbetaling als ook jaarbetaling.

Postadres 2
Om je als klant bij Vrijdaggevoel te kunnen verwelkomen dien je gelijk je eerste betaling in orde te maken. Hiermee verifieer je dat het om een echte aanvraag gaat. Geen zorgen, je hebt 100% inschrijfgarantie. Lukt inschrijven niet, dan krijg je jouw geld gewoon terug.
Postadres 3

Voorzie Vrijdaggevoel van alle informatie voor jouw KvK registratieadres

Na je eerste betaling kun je direct je aanvraag verder verwerken. Je kan aangeven of het gaat om een nieuw op te richten bedrijf / stichting of dat je een bestaand bedrijf / stichting wilt verhuizen naar het adres van Vrijdaggevoel. Binnen 24 uur ontvang je een overeenkomst.
Postadres 4

Richt je bedrijf op of verhuis jouw bedrijf naar je nieuwe adres

Met de overeenkomst kun je vervolgens je bedrijf direct inschrijven op het inschrijfadres van Staete Vrijdaggevoel. Dit doe je eenvoudig met de verhuisformulieren (bij een bestaand bedrijf) of door een afspraak te maken bij de KvK (voor een nieuw op te richten bedrijf).
Postadres 5
Nadat je KvK postadres bij Staete Vrijdaggevoel is ingeschreven, kun je aangeven hoe we je post moeten verwerken. Wil je dat we de post doorsturen? Wil je de post digitaal ontvangen of kom je de post zelf ophalen bij onze locatie? Alles is mogelijk.

Veel gestelde vragen over een vestigingsadres KvK

Is er een verschil tussen een KvK postadres en een KvK vestigingsadres?

Bij ons (en bij veel mensen) worden deze twee woorden door elkaar gebruikt. Als je bij ons een KvK postadres hebt, heb je ook een KvK vestigingsadres. Een vestigingsadres is dus het adres dat men ziet als men jouw bedrijf opzoekt in het KvK handelsregister. Een postadres is het adres waar je dus je post ontvangt. Vraag je bij ons een KvK adres aan, heb je dus zowel een KvK postadres als ook een KvK vestigingsadres. Noem het hoe je het wilt noemen, het is in ieder geval je zakelijke inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel.

Is het verstandig om een KVK postadres te nemen?

In veel gevallen voor het afschermen van jouw privégegevens is het nemen van een zakelijk KvK postadres / inschrijfadres zeer verstandig. Tevens is het een zeer goede oplossing indien met zelf woonachtig is in het buitenland, momenteel zelf een vast verblijfadres heeft of gewoon graag post altijd digitaal dezelfde werkdag wil ontvangen.

Welk adres kan ik gebruiken als KvK adres?

Bij registreren van een vestiging heeft de KvK een postadres en het bezoekadres (zaakadres). Een adres kan alleen als bezoekadres worden ingeschreven als de Kamer van Koophandel voldoende kan vaststellen dat je bedrijf daar echt zit en je activiteiten op het adres feitelijk mogelijk zijn. De Kamer van Koophandel stelt dat vast via een huurovereenkomst. Je ontvangt een juiste overeenkomst van ons. Je kunt dit via onze website direct online regelen.

Waar moet een KvK postadres aan voldoen?

Een KvK postadres betreft het adres waar je bedrijf staat ingeschreven. Eén van de eisen van de Kamer van Koophandel is dat er op de locatie werkzaamheden van je bedrijf moeten kunnen plaatsvinden. Alleen een postbus (van bijvoorbeeld de PostNL) is dus niet voldoende. Het moet een echt fysiek adres. Via de website van Staete Vrijdaggevoel kun je dit direct aanvragen.

Ik heb momenteel geen inschrijfadres? Kan ik toch via jullie een bedrijf openen?

In principe gaan we er vanuit dat personen die een aanvraag indienen in het bezit van van een privéadres zijn. In het algemeen in Nederland of desgewenst in het buitenland. Hierbij gaan we in eerste instantie ervan uit dat de meeste mensen beschikken over een (GBA) gemeentelijke basisadministratie en dus een persoonlijk inschrijfadres in Nederland hebben. Het GBA is de voorloper van de BRP (die Vrijdaggevoel intern standaard gebruikt). De Basisregistratie Personen (BRP) is een centrale database met persoonsgegevens van de inwoners van Nederland. Beschik je niet over een persoonlijk inschrijfadres omdat je bijvoorbeeld in het buitenland woont, maar heb je wel een privéadres binnen de Europese Unie, dan is een inschrijving vaak gewoon mogelijk. Heb je helemaal geen privéadres of woon je buiten de EU, dan zullen we jouw aanvraag individueel dienen te beoordelen. Ook dan zijn er vaak mogelijkheden, maar dat is specifiek. Je kunt dan gewoon starten met een online aanvraag en we zullen je aanvraag hierbij regulier beoordelen, desgewenst even extra navraag bij je doen en tenslotte verwerken/afhandelen. Zou je aanvraag om wat voor reden niet verwerkt kunnen worden, dan ontvang je eventueel betaalde bedragen aan Vrijdaggevoel vanzelfsprekend terug.

Wat is een vestigingsadres KvK?

Het vestigingsadres is de plaats waar de activiteiten van je bedrijf worden uitgevoerd en is altijd openbaar. Als dit gelijk is aan je privéadres zal deze zichtbaar zijn in het handelsregister. Hierdoor kan een privéadres overigens gelijk zijn aan het vestigingsadres, als je je bedrijf vanuit je woonadres uitoefent. Wil je dat niet, dan is een KvK postadres een goede oplossing.

Wat gaat mijn vestigingsadres /postadres worden als ik bij jullie klant ga worden?

Het adres dat je krijgt is: De Nieuwe Erven 3, 5431 NV Cuijk. Je adres zit dus gevestigd in de regio van Nijmegen nabij de Duitse grens. Het klopt dat het geen adres is in Amsterdam of bijvoorbeeld Roterdam. Onze keuze is om jou een scherpe prijs te kunnen bieden voor een KvK postares en dit te combineren met de beste en snelste service van Nederland!

Zit het digitaliseren van de post bij de prijs inbegrepen?

Ja, we berekenen geen kosten voor digitaliseren van je post. Wellicht goed om te weten. We hebben een beveiligde SSL omgeving die volledig voldoet aan de AVG. Hierdoor is jouw post altijd in goede handen bij ons.

Ik woon in het buitenland of ga in het buitenland wonen? Kan ik mijn bedrijf inschrijven bij Vrijdaggevoel?

Ja, dat kan zeker. Veel klanten van Vrijddaggevoel wonen bijvoorbeeld in België, Duitsland, reizen over de wereld of werken als digital nomad. Je bent dus van harte welkom als klant bij Staete Vrijdaggevoel als je in het buitenland gaat wonen of al woont.

Welke rechtsvormen kunnen zich inschrijven?

In principe kunnen alle rechtsvormen zich inschrijven bij Staete Vrijdaggevoel. De meestvoorkomende inschrijvingen zijn van volgende rechtsvormen: eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), commanditaire vennootschap (cv), maatschap, besloten vennootschap (bv), vereniging, stichting, naamloze vennootschap (nv) of Ltd. Deze rechtsvormen zijn dus allemaal mogelijk. Zou je een andere rechtsvorm willen inschrijven kun je altijd even contact opnemen en kijken we graag met je mee.

Hoe wijzig ik mijn KvK postadres bij de Kamer van Koophandel?

Voor het veranderen van je zakelijk postadres bij de Kamer van Koophandel kun je gebruik maken van formulier 14 van de KvK: Wijziging ondernemings- en vestigingsgegevens. Hiervoor heb je een huurovereenkomst nodig. Deze kun je online aanvragen bij ons. We leggen dit allemaal uit in onze procedure. Dus maak je geen zorgen. We helpen je dat het goed komt.

Hoe kan ik mijn privéadres afschermen in het KvK handelsregister?

In het handelsregsiter van de KvK is altijd zichtbaar de naam van het bedrijf, samen met informatie zoals het KvK nummer, de rechtsvorm, het bedrijfsadres en andere zaken die in de registers zijn opgenomen. Andere bedrijven of personen kunnen zo van joiuw bedrijf gegevens opvragen. Het kan zijn dat je bedrijfsadres ook je privéadres is. Dan kan iemand dus je volledige privéadres zien. Wil je dat niet? Dat is een KvK vestigingsadres van Staete Vrijdaggevoel ideaal. Het kan al vanaf €24,90 per maand (bij een jaarbetaling).

Maakt het uit waar ik zelf woon (in Nederland) als ik mij inschrijf bij Staete Vrijdaggevoel?

Nee, dat maakt niet uit. Een woonplaats en zakelijk inschrijfadres is vaak niet dicht bij elkaar in de buurt. De Kamer van Koophandel vind het ook niet raar, als het niet dicht bij elkaar in de buurt ligt.

Kan ik zelf bepalen bij welke Kamer van Koophandel ik mijn bedrijf ga inschrijven met een overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel?

Dat mag en kun je inderdaad zelf bepalen. Het maakt niet uit naar welke locatie je van de Kamer van Koophandel je gaat. Op alle locaties wordt de overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel geaccepteerd.

Wat gaat mijn nieuwe KvK postadres worden?

Jouw KvK postadres zal het adres worden van Staete Vrijdaggevoel.

Jouw naam / Jouw bedrijfsnaam
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Je mag ook gebruik maken van het postbusnummer:

Postbus 1
5430 AA Cuijk

Lukt een aanvraag echt binnen 24 uur?

Ja. Vrijdaggevoel is volledig geautomatiseerd. Je kunt je betaling van je eerste maand(en) of jaar direct online voldoen. Geautomatiseerd sturen we je door naar de online omgeving. Hier kun je alle gegevens van jouw (nieuwe) bedrijf doorgeven. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur (maar vaak zelfs al binnen enkele uren) jouw overeenkomst. Belangrijke noot dat Staete Vrijdaggevoel een volledig dossier moet ontvangen. Ontbreekt er informatie, gaat het om een/meerdere BV('s) of meerdere eigenareren dan is 24 uur doorgaans niet haalbaar.

Ik heb meerdere bedrijven? Krijg ik dan korting?

Ja, je krijgt korting als je meerdere bedrijven wilt inschrijven. Als je per jaar betaald kun je direct in de winkelwagen meerdere KvK postadressen bestellen en verrekend de winkelwagen direct de korting. De korting kan oplopen tot maar liefst 50%! Wil je per maand betalen, dan adviseren we om even contact met ons op te nemen.

Jullie hebben een inschrijfgarantie? Hoe gaat dat in zijn werk?

Dat klopt. Vrijdaggevoel hanteert een inschrijfgarantie. We garanderen je dat inschrijven op het zakelijke adres van ons bij de Kamer van Koophandel altijd lukt. Lukt het niet? Wat trouwens nooit gebeurd, dan worden de betaalde kosten aan ons altijd gecrediteerd. Hierdoor loop je nooit het risico dat je kosten hebt en vervolgens niet gebruik kan maken van onze diensten.

Mijn vraag staat er niet bij?

We helpen je uiteraard graag en beantwoorden snel je vragen. We reageren vaak binnen enkele uren en meestal zelf binnen enkele minuten. Je kunt contact opnemen door (1) de online chat te gebruiken, (2) te bellen naar 088-4488804 of (3) het contactformulier in te vullen op onze website.

Wil je per maand of per jaar (39% korting!) betalen?

Lente-aanbieding

Per maand

49,-

€ 32,50

Beste prijs van Nederland + maandelijks opzegbaar!

 • Maandelijks opzegbaar
 • Direct online 3 maanden betalen, daarna per maand!
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • Beste prijs van Nederland: je blijft altijd €32,50 per maand betalen!
 • Geen waarborg van toepassing
Tijdelijk & beperkt!

Per jaar

488,-
€ 297,-

Bespaar direct 39% extra & ontzorgd voor 1 jaar!

 • Daarna maandelijks opzegbaar
 • Betaal slechts €23,75 p/m ipv €32,50 p/m
 • Volledig inschrijfadres ter afscherming privéadres
 • Binnen 24 uur actief
 • Zakelijk ontvangstadres
 • Registratieadres KvK
 • Geen kosten voor scannen/digitaliseren van post
 • Prijsvast: nooit een verhoging zolang je klant blijft
 • De beste deal van Nederland in 2023 zonder verborgen kosten en met 39% extra korting! 
 • Geen waarborg van toepassing
Bij Staete Vrijdaggevoel krijg je 100% inschrijfgarantie. Het is de oplossing voor afschermen van je privéadres en het perfecte zakelijke inschrijfadres. Lukt het niet om je bedrijf in te schrijven, dan betaal je geen kosten. Je krijgt je volledige betaling bij Vrijdaggevoel terug! Hierdoor kun je zonder risico een aanvraag indienen bij ons voor een KvK postadres. Geen inschrijving = geen kosten!