PostNL Business Point

PostNL voor B2B en particulieren uit het Land van Cuijk

PostNL Business Point Cuijk

Binnen Staete Vrijdaggevoel is het PostNL Cuijk Business Point gevestigd. Bij een PostNL Business Point kunnen zakelijke klanten alle postzaken in één keer afhandelen. Het ophalen van gefrankeerde en ongefrankeerde post, het aannemen en uitreiken van postdiensten, aanschaffen van verschillende producten in grootverpakking en nog veel meer. Uiteraard zijn particulieren ook altijd welkom.

Bedankt in het vertouwen in ons

Ben je tevreden over onze dienstverlening? Beoordeel ons, dat zou ons enorm helpen.

Ook zonder bezetting: scan en go

Hoe handig is dat?

Handig! Wist je dat je retourpakketten of pakketten voorzien van een PostNL-verzendlabel zelf kunt scannen en inleveren bij onze locatie? Bij Vrijdaggevoel hebben we een Scan & go staan. De scan & go staat direct in de inkomsthal en het werkt heel eenvoudig! Neem je pakket met PostNL-barcode en scan met de handscanner van de Scan & go het label. Volg de informatie op de schermen. Leg het pakket in de rolcontainer en klaar! Heel eenvoudig! Zo hoef je niet meer te wachten als het soms wat drukker is of als de servicebalie gesloten is.

Waardevolle retourzendingen

Klanten willen steeds meer gemak bij het ontvangen en versturen van pakketten. Bijvoorbeeld met de zelfservice. Veel verzenders en ontvangers maken naar volle tevredenheid gebruik van onze Scan & Go en pakketautomaten. Voor PostNL is het  belangrijk om alle pakketten die bij locaties worden afgegeven op een veilige en betrouwbare manier in het proces te kunnen verwerken. Helaas blijkt dit in sommige gevallen niet te lukken voor retourpakketten die via de zelfservice worden aangeboden. Daarom kunnen waardevolle retourzendingen met ingang van 19 augustus 2022 alleen nog afgeven worden bij de servicebalie.

Openingstijden servicebalie


Maandag15:00 t/m 18:30

Dinsdag15:00 t/m 18:30

Woensdag15:00 t/m 18:30

Donderdag15:00 t/m 18:30

Vrijdag15:00 t/m 18:30

Zaterdag08:30 t/m 09:30

Zondaggesloten

Openingstijden PostNL postbussen


Maandag08:30 t/m 18:30

Dinsdag08:30 t/m 18:30

Woensdag08:30 t/m 18:30

Donderdag08:30 t/m 18:30

Vrijdag08:30 t/m 18:30

Zaterdag08:30 t/m 09:30

Zondaggesloten

Faciliteiten bij onze locatie

Postbussen

Brievenbus

Postzegels kopen

Spoedservice

Rouwpost versturen

Scan en Go

Aangetekende post 

en pakketten

Partijenpost 

versturen

Kenteken

overschrijven

Pakket versturen 

of retour

Partijenpost tot 

1 rolcontainer

Partijenpost tot 

6 rolcontainers

Ervaringen van Vrijdaggevoel klanten

Je kunt dagelijks poststukken inleveren tijdens de PostNL postbus openingstijden indien je een PostNL account hebt. Het scheelt in je werkt en tijd je kunt gelijk gebruik maken van de zelfscanbalie bij binnenkomst. Hiervoor heb je alleen een PostNL account nodig. Dit kun je aanmaken bij Mijn PostNL. Vervolgens is inleveren bij ons PostNL Business Point geen enkel probleem meer. Dit kunnen particulieren en zakelijke gebruikers zijn. Ook je locatie maakt niet uit. We helpen graag klanten uit: Nijmegen, Wijchen, Boxmeer, Venray en alle kleinere (kerk)dorpen in het Land van Cuijk.

PostNL postbus aanvragen of eerder een zakelijk inschrijfadres?

Wil je gebruik maken van een postbus, een postbus aanvragen kan via de website van PostNL. Heeft u nog geen zakelijk account? Maak hier een zakelijk account aan. Wil je een postadres omdat je een zakelijke uitstraling wilt of jouw post niet steeds thuis wilt ontvangen? Overweeg dan ook de zakelijke diensten van Vrijdaggevoel voor een zakelijk inschrijfadres.

Contact PostNL Cuijk

De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk


088-4488804


(voor het PostNL Business Point dien je in het keuzemenu te kiezen voor 'optie 1')