Virtueel office (postadres)

Direct een zakelijk inschrijfadres voor jouw bedrijf? Regel het slim & online!

Een uitgebreid aanbod diensten onder één dak. Werken in een zakelijke omgeving kan bij Vrijdaggevoel. Van een eigen kantoor tot een zakelijk inschrijfadres. Heb je geen eigen kantoor nodig? Werk je vanuit het buitenland en heb je in Nederland een vestigingsadres nodig voor de Kamer van Koophandel? Dan is een virtueel kantoor of ook wel een KvK postadres wellicht iets voor jou.

Vrijdaggevoel Virtual: een kantoor, maar dan zonder kantoor. Met een virtueel kantoor bij Staete Vrijdaggevoel bent je altijd op een zakelijk adres bereikbaar en beschik je over een professionele locatie met basisvoorzieningen om klanten te ontvangen. Het adres van Staete Vrijdaggevoel kun je gebruiken als inschrijvingsadres bij de KvK, maar ook als postadres en als zakelijk adres op je briefpapier.

Wil je meer informatie over een KvK postadres? Wij hebben een uitgebreide pagina waar je alle informatie kan vinden. Je kan er tevens direct je inschrijfadres KvK online regelen.

Voordelen van een postadres bij vrijdaggevoel

24 uur geregeld

Binnen 24 uur al actief

Binnen 24 uur is je postadres al actief.
Post voor je geregeld

We verzamelen je post

We sturen je post digitaal door naar je e-mail.
Briefpapier

Gebruik zakelijk adres

Een adres voor je briefpapier en facturen.
Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

Ideaal als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel.

Flexibel

Zeer flexibel contract

Maandelijks opzegbaar contract.

Online aanvragen

Online aan te vragen

Direct online te betalen en bestellen.
Voordelige prijs

Bespaar op een goede prijs

Vestigingsadres KvK voor een voordelige prijs.

Potje

PostNL business Point

In het pand zit een PostNL Business Point.

Gebouw

Nabij de Duitse grens

Ideaal voor Duitse ondernemingen.

Lamp / duimpje

Alles online te bekijken/inzien

Alles digitaal en online af te handelen.

Vergaderopties

Maak gebruik van vergaderruimtes

Je krijgt 50% korting op huurprijzen.

Koffie = denken met je mee

We denken met je mee

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Vestigingsadres KvK al vanaf €24,75 per maand

Postadres nodig voor al jouw zakelijke post? Dan helpt Vrijdaggevoel je graag verder. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om heel eenvoudig een zakelijk inschrijfadres aan te vragen. Voor het aanvragen van dit zakelijke adres hebben we een snelle en eenvoudige procedure opgesteld. Op die manier ben je snel klaar met de aanvraag en kan jij je als ondernemer focussen op andere belangrijke zaken. Het aanvragen van een postadres is mogelijk voor zowel nieuwe bedrijven als al bestaande bedrijven. Als nieuw bedrijf is het ook mogelijk om dit postadres te gebruiken als KvK vestigingsadres. Voor het verkrijgen van dit KvK postadres hoef je alleen online alle formulier in te vulllen. Vervolgens zullen wij je aanvraag verwerken en stellen we een huurovereenkomst op. Dit alles kan geregeld worden binnen 24 uur. Na goekdeuring/ondertekening van de overeenkomst wordt de huurovereenkomst definitief en is alles geregeld. Fluitje van een cent dus. Heb je interesse of heb je nog wat vragen omtrent de aanvraag, neem dan vooral contact met ons op! Wil je meer informatie over een virtueel kantoor? Bekijk dan ook de uitgebreide blog over de 10 tips bij een KvK postadres.

Direct online aanvragen? Dat kan vanaf 24,75 per maand!

Alle uitgebreide informatie en prijzen voor een virtueel kantoor op de KvK postadres pagina.