Vestigingsadres KvK informatie en veel gestelde vragen over een KvK postadres

Een vestigingsadres KvK huren? Jouw KvK vestigingsadres wijzigen? Veel gestelde vragen over jouw vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. De meestgestelde vragen kan je op deze pagina vinden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je van harte.

Vestigingsadres KvK & digitale nomaden (FAQ)

Hieronder staan de veel gestelde vragen voor een KvK postadres inschrijving bij Staete Vrijdaggevoel.

FAQ - KvK postadres algemeen

Wat is een vestigingsadres KvK?

Het vestigingsadres is de plaats waar de activiteiten van je bedrijf worden uitgevoerd en is altijd openbaar. Als dit gelijk is aan je privéadres zal deze zichtbaar zijn in het handelsregister. Hierdoor kan een privéadres overigens gelijk zijn aan het vestigingsadres, als je je bedrijf vanuit je woonadres uitoefent. Wil je dat niet, dan is een KvK postadres een goede oplossing.

Is er een verschil tussen een KvK postadres, KvK vestigingsadres, KVK bezoekadres en een KVK inschrijfadres?

Bij de KVK - en daardoor ook bij ons - worden veel termen door elkaar gebruikt. Dit kan voor wat verwarring zorgen. Een zakelijk inschrijfadres en een zakelijk vestigingsadres betekenen hetzelfde. Een vestigingsadres = een bezoekadres + een postadres. Een bezoekadres is het adres dat men ziet als men jouw bedrijf opzoekt in het KvK handelsregister. Een postadres is het adres waar je de post ontvangt. Wanneer je bij ons een KvK-adres afneemt, dan beschik je over een volledig KvK vestigingsadres dat voldoet aan alle eisen hieraan gesteld. Vraag je bij ons een zakelijk vestigingsadres aan, dan beschik je dus zowel over een KvK postadres als ook een KvK bezoekadres. Hierdoor is jouw privéadres volledig afgeschermd in het handelsregister. In de volksmond noemt men het vaak een KVK postadres, vandaar dat ook wij deze term gebruiken.

Is het verstandig om een KVK postadres te nemen?

In veel gevallen is het nemen van een zakelijk KvK postadres / inschrijfadres zeer verstandig in het kader van het afschermen van jouw privégegevens. Tevens is het een zeer goede oplossing indien men zelf woonachtig is in het buitenland, momenteel zelf geen vast verblijfadres heeft of gewoon graag post altijd digitaal dezelfde werkdag wil ontvangen.

Welk adres kan ik gebruiken als KvK adres?

Bij het registreren van een vestiging van je bedrijf kent de KvK 2 smaken: het postadres en het bezoekadres. Een adres kan alleen als bezoekadres worden ingeschreven als de Kamer van Koophandel voldoende kan vaststellen dat je bedrijf daar echt zit en je activiteiten op het adres feitelijk mogelijk zijn. De Kamer van Koophandel stelt dat vast via een huurovereenkomst. Je ontvangt een rechtsgeldige overeenkomst van ons die je hiervoor kunt gebruiken. Deze voldoet aan alle eisen door de KVK gesteld. In deze overeenkomst vind je je nieuwe zakelijke vestigingsadres met uniek unit-nummer.

Waar moet een KvK postadres/vestigingsadres aan voldoen?

Een KvK vestigingsadres betreft het adres waar je bedrijf staat ingeschreven. Eén van de eisen van de Kamer van Koophandel is dat er op de locatie bedrijfswerkzaamheden moeten kunnen plaatsvinden. Alleen een postbus (van bijvoorbeeld de PostNL) is dus niet voldoende. Het moet een echt fysiek adres betreffen. Via de website van Staete Vrijdaggevoel kun je dit direct aanvragen.

Ik heb momenteel geen inschrijfadres? Kan ik toch via jullie een bedrijf openen?

In principe gaan we er vanuit dat personen die een aanvraag indienen in het bezit van van een privéadres zijn. In het algemeen in Nederland of desgewenst in het buitenland. Hierbij gaan we in eerste instantie ervan uit dat de meeste mensen beschikken over een inschrijving in de BRP en dus een persoonlijk inschrijfadres in Nederland hebben. De Basisregistratie Personen (BRP) is een centrale database met persoonsgegevens van de inwoners van Nederland. Beschik je niet over een persoonlijk inschrijfadres omdat je bijvoorbeeld in het buitenland woont, maar heb je wel een privéadres binnen de Europese Unie, dan is een inschrijving vaak gewoon mogelijk. Heb je helemaal geen privéadres of woon je buiten de EU, dan zullen we jouw aanvraag individueel dienen te beoordelen. Ook dan zijn er vaak mogelijkheden, maar dat is per geval uniek. Je kunt dan gewoon starten met een online aanvraag en we zullen je aanvraag hierbij regulier beoordelen, desgewenst even extra navraag bij je doen en tenslotte de aanvraag verwerken/afhandelen. Zou je aanvraag door ons niet verwerkt kunnen worden, dan ontvang je eventueel betaalde bedragen aan Vrijdaggevoel vanzelfsprekend terug.

Wat gaat mijn vestigingsadres /postadres worden als ik bij jullie klant ga worden?

Het adres dat je krijgt is: De Nieuwe Erven 3, 5431 NV Cuijk. Je ontvangt voor jouw inschrijving na verwerking van de aanvraag dit adres met een uniek unit-nummer. Dit adres is dus nog niet volledig. Je adres zit gevestigd in de regio van Nijmegen nabij de Duitse grens. Onze locatie biedt ons de kans is om jou een scherpe prijs te bieden voor een KvK postadres en dit te combineren met de beste en snelste service van Nederland!

Zit het digitaliseren van de post bij de prijs inbegrepen?

Ja, we berekenen geen kosten voor digitaliseren van je post. Wellicht goed om te weten. We hebben een beveiligde SSL omgeving die volledig voldoet aan de AVG. Hierdoor is jouw post altijd in goede handen bij ons.

Ik woon in het buitenland of ga in het buitenland wonen? Kan ik mijn bedrijf inschrijven bij Vrijdaggevoel?

Ja, dat kan zeker. Veel klanten van Vrijddaggevoel wonen bijvoorbeeld in België, Duitsland, reizen over de wereld of werken als digital nomad. Je bent dus van harte welkom als klant bij Staete Vrijdaggevoel als je in het buitenland gaat wonen of al woont.

Kan ik zelf bepalen bij welke Kamer van Koophandel ik mijn bedrijf ga inschrijven met een overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel?

Dat mag en kun je inderdaad zelf bepalen. Het maakt niet uit naar welke locatie je van de Kamer van Koophandel je gaat. Op alle locaties wordt de overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel geaccepteerd.

Inschrijfadres KvK werkwijze

Hoe wijzig ik mijn KvK postadres bij de Kamer van Koophandel?

Voor het veranderen van je zakelijk postadres bij de Kamer van Koophandel kun je gebruik maken van formulier 14 van de KvK: Wijziging ondernemings- en vestigingsgegevens. Hiervoor heb je een huurovereenkomst nodig. Deze kun je online aanvragen bij ons. We leggen dit allemaal uit in onze procedure. Dus maak je geen zorgen. We helpen je dat het goed komt.

Hoe kan ik mijn privéadres afschermen in het KvK handelsregister?

In het handelsregsiter van de KvK is altijd zichtbaar de naam van het bedrijf, samen met informatie zoals het KvK nummer, de rechtsvorm, het bedrijfsadres en andere zaken die in de registers zijn opgenomen. Andere bedrijven of personen kunnen zo van joiuw bedrijf gegevens opvragen. Het kan zijn dat je bedrijfsadres ook je privéadres is. Dan kan iemand dus je volledige privéadres zien. Wil je dat niet? Dat is een KvK vestigingsadres van Staete Vrijdaggevoel ideaal. Het kan al vanaf €24,90 per maand (bij een jaarbetaling).

Maakt het uit waar ik zelf woon (in Nederland) als ik mij inschrijf bij Staete Vrijdaggevoel?

Nee, dat maakt niet uit. Een woonplaats en zakelijk inschrijfadres is vaak niet dicht bij elkaar in de buurt. De Kamer van Koophandel vind het ook niet raar, als het niet dicht bij elkaar in de buurt ligt.

Kan ik zelf bepalen bij welke Kamer van Koophandel ik mijn bedrijf ga inschrijven met een overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel?

Dat mag en kun je inderdaad zelf bepalen. Het maakt niet uit naar welke locatie je van de Kamer van Koophandel je gaat. Op alle locaties wordt de overeenkomst van Staete Vrijdaggevoel geaccepteerd.

Wat gaat mijn nieuwe KvK postadres worden?

Jouw KvK postadres zal het adres worden van Staete Vrijdaggevoel.

Jouw naam / Jouw bedrijfsnaam
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Je mag ook gebruik maken van het postbusnummer:

Postbus 1
5430 AA Cuijk

Lukt een aanvraag echt binnen 24 uur?

Ja. Staete Vrijdaggevoel is volledig geautomatiseerd. Je kan alles online betalen en aanvragen. Geautomatiseerd sturen we je door naar de online omgeving. Hier kun je alle gegevens van jouw (nieuwe) eenmanszaak doorgeven. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur (tijdens kantooruren) jouw overeenkomst. Belangrijke noot is dat Staete Vrijdaggevoel een volledig dossier moet ontvangen. Ontbreekt er informatie dan lukt dit helaas niet.

Indien het gaat om een of meerdere BV('s), een onderneming in een structuur of een onderneming met meerdere eigenaren of eigenaren met een buitenlandse nationaliteit of die in het buitenland wonen, dan is 24 uur doorgaans niet haalbaar. Houd dan rekening met een looptijd van tussen de 36 - en 60 uur (tijdens kantooruren).

Welke rechtsvormen kunnen zich inschrijven?

De diensten van Staete Vrijdaggevoel zijn altijd inclusief een standaard screening + de verificatie van één eigenaar of UBO. Periodiek passen wij onze acceptaties aan. Momenteel nemen wij alleen (nieuw op te richten en bestaande) eenmanszaken en BV's met één bestuurder (UBO) aan. Staete Vrijdaggevoel richt zich op starters en kleine ondernemingen. Denk hierbij aan: ZZP'ers, eenmanszaken en BV's met één aandeelhouder (UBO). Het inschrijven van een VOF, BV met meerdere UBO's, een stichting, een vereniging of andere rechtsvorm (zoals een LTD) is momenteel niet mogelijk bij Staete Vrijdaggevoel.

Ik heb meerdere bedrijven? Krijg ik dan korting?

Als domicilieverlener heeft Staete Vrijdaggevoel een poortwachtersfunctie (net als bijvoorbeeld banken, notaris etc.). Hierdoor dienen we iedere onderneming/aanvraag volledig te screenen. Ongeacht of de onderneming (deels)eigendom is van eenzelfde eigenaar. Voor onze juristen gaat in deze screeningsprocedure het meeste tijd zitten leert onze ervaring. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om bij aanvang al korting te geven als je meerdere bedrijven inschrijft. Uiteraard denken we graag met je mee en mag je altijd even contact opnemen zodat we naar jouw specifieke situatie kunnen kijken. Let zelfs op: dat er ook wel eens aanvullende administratiekosten kunnen zijn bij een uitgebreidere structuur of complexere structuur.

Jullie hebben een inschrijfgarantie? Hoe gaat dat in zijn werk?

Dat klopt. Staete Vrijdaggevoel hanteert een inschrijfgarantie. We garanderen je dat inschrijven op het zakelijke adres van ons bij de Kamer van Koophandel altijd lukt. Lukt het niet? Wat trouwens nooit gebeurd, dan worden de betaalde kosten aan ons altijd gecrediteerd. Hierdoor loop je nooit het risico dat je kosten hebt en vervolgens niet gebruik kan maken van onze diensten. Let op: het verkrijgen van een geldig BTW-nummer valt niet onder deze garantie.

Mijn vraag staat er niet bij?

We helpen je uiteraard graag en beantwoorden snel je vragen. We reageren vaak binnen enkele uren en meestal zelf binnen enkele minuten. Je kunt contact opnemen door (1) de online chat te gebruiken, (2) te bellen naar 088-4488804 of (3) het contactformulier in te vullen op onze website.

Vestigingsadres KvK al vanaf €24,90 per maand

Postadres nodig voor al jouw zakelijke post? Dan helpt Vrijdaggevoel je graag verder. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om heel eenvoudig een zakelijk inschrijfadres aan te vragen. Voor het aanvragen van dit zakelijke adres hebben we een snelle en eenvoudige procedure opgesteld. Op die manier ben je snel klaar met de aanvraag en kan jij je als ondernemer focussen op andere belangrijke zaken. Het aanvragen van een postadres is mogelijk voor zowel nieuwe bedrijven als al bestaande bedrijven. Als nieuw bedrijf is het ook mogelijk om dit postadres te gebruiken als KvK vestigingsadres. Voor het verkrijgen van dit KvK postadres hoef je alleen online alle formulier in te vulllen. Vervolgens zullen wij je aanvraag verwerken en stellen we een huurovereenkomst op. Dit alles kan geregeld worden binnen 24 uur. Na goekdeuring/ondertekening van de overeenkomst wordt de huurovereenkomst definitief en is alles geregeld. Fluitje van een cent dus. Heb je interesse of heb je nog wat vragen omtrent de aanvraag, neem dan vooral contact met ons op! Wil je meer informatie over een virtueel kantoor? Bekijk dan ook de uitgebreide blog over de 10 tips bij een KvK postadres.

10 tips bij een virtueel kantoor

KvK postadres tip 1: een postbus is geen (zakelijk) KvK postadres
KvK postadres tip 1: een postbus is geen (zakelijk) KvK postadres
KvK postadres tip 2: zoek een locatie met mogelijkheid tot ontvangst
KvK postadres tip 2: zoek een locatie met mogelijkheid tot ontvangst
KvK postadres tip 3: vergelijk een postadres versus een flexplek
KvK postadres tip 3: vergelijk een postadres versus een flexplek
KvK postadres tip 4: kijk goed bij een KvK postadres naar eventuele verborgen kosten
KvK postadres tip 4: kijk goed bij een KvK postadres naar eventuele verborgen kosten
KvK postadres tip 5: een postadres voor als je in het buitenland verblijft
KvK postadres tip 5: een postadres voor als je in het buitenland verblijft
KvK postadres tip 6: een postadres voor als je in het buitenland verblijft
KvK postadres tip 6: een postadres voor als je in het buitenland verblijft
KvK postadres tip 7: geen eigen postadres en toch gebruik kunnen maken van een (PostNL) postbus
KvK postadres tip 7: geen eigen postadres en toch gebruik kunnen maken van een (PostNL) postbus
KvK postadres tip 8: wat doe je met aangetekende post?
KvK postadres tip 8: wat doe je met aangetekende post?
KvK postadres tip 9: afschermen van je privéadres
KvK postadres tip 9: afschermen van je privéadres
KvK postadres tip 10: Locatie van je postadres is vaak minder belangrijk
KvK postadres tip 10: Locatie van je postadres is vaak minder belangrijk

Met de beste service een zakelijk inschrijfadres?

Vanaf €24,90 per maand heb jij een zakelijk inschrijfadres KvK.

Verwerking van jouw post op het KvK vestigingsadres

Wanneer je bij Vrijdaggevoel een KvK vestigingsadres huurt, zal al je zakelijke post hier bezorgd worden. De post komt dus niet meer bij jou thuis in de bus, dit is heel voordelig voor onder andere jouw privacy. Je kan zelf bepalen wat wij met jouw inkomende post moeten doen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Allereerst kan je ervoor kiezen om de post periodiek op te komen halen bij ons kantoor in Cuijk. Ook is er de mogelijkheid om ons jouw post te laten scannen. Wij scannen jouw post in en sturen hem naar jou door als PDF (via onze AVG omgeving). Een groot voordeel hiervan is dat je de post gelijk online hebt opgeslagen en je hier dus altijd bij kunt. Tenslotte kan je ook ervoor kiezen je post te laten doorsturen naar een adres van keuze. Er zijn dus voldoende mogelijkheden. Laat ons weten welke optie het beste bij jou past en dan zorgen wij dat alles geregeld wordt.
Inschrijfadres KvK nodig? Ook daarvoor ben je bij Vrijdaggevoel aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om het adres van Staete Vrijdaggevoel te gebruiken als inschrijfadres voor je bedrijf. Deze service kan bijvoorbeeld heel handig zijn wanneer je jouw huisadres privé wilt houden. Wij denken graag met je mee en bieden een professionele oplossing. Vanaf slecht 24,90 euro per maand kan je bij ons namelijk een KvK zakelijk inschrijfadres krijgen voor je bedrijf. Hierdoor krijgt je bedrijf een professionelere uitstraling. Daarnaast kan je onderneming ook een groter bereik verkrijgen door deze op een zakelijk adres in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit zijn slechts een paar van de voordelen die het voor je bedrijf kan hebben. Voor het verkrijgen van een KvK inschrijfadres hebben we bij Vrijdaggevoel een standaardprocedure. Bij het een onderneming runnen komen een hele hoop dingen kijken. Meer ondernemers maken dan ook de keuze om te switchen naar een zakelijk inschrijfadres voor hun bedrijf. Op die manier kan je je persoonlijke adres privé houden. Met een zakelijk adres is inschrijving bij de KvK mogelijk. Daarnaast kan je het KvK inschrijfadres bij Vrijdaggevoel zien als het goedkoop postadres van Nederland. Alleen goedkoop is niet alleen belangrijk. De service en afhandeling van je post is ook belangrijk. Daarom reageren wij binnen 24 uur. Verwerken wij je post iedere werkdag en denken wij graag met je mee. Tevens waarborgen wij jouw privacy van je persoonlijke adres. Tenslotte kan je dit adres ook gebruiken voor op je briefpapier, visitekaartjes of op andere zakelijke kantoorartikelen. Natuurlijk zijn de mogelijkheden met een zakelijk adres eindeloos. Aarzel daarom vooral niet om de switch te maken.