Flexwerken: Dubbele vreugde bij Vrijdaggevoel

Dubbele Vreugde: het nieuwe flexwerken in Cuijk

Saamhorigheid & voorspoed. De ideale werkomgeving voor ZZP'ers, klein zelfstandige en MKB'ers in Cuijk & omgeving.

Corona heeft veel veranderd. Thuiswerken of ook wel gedeeltelijk thuiswerken behoren tot de standaard. Tevens zijn veel ZZP’ers of klein zelfstandige ook meer thuis aan het werken. Met het nieuwe normaal is er toch het een en ander veranderd. Vanaf de zomer van 2020 lanceren we bij Vrijdaggevoel een nieuwe manier van werken. Maak kennis met het nieuwste flexibel werken: Vrijdaggevoel flexibel werken: Dubbele Vreugde 🙂

Wat kost flexibel werken: Dubbele Vreugde?

€87,87

exclusief btw per maand

€106,32 euro per maand inclusief btw (maar die btw krijg je toch terug van de belastingdienst 😜 )

Nu vraag jij je wellicht af, waarom zo’n vreemd bedrag? Goede vraag. Het antwoord ligt breder dat. Het getal 8 symboliseert in China onder andere voorspoed. Voorspoed en geluk is wat wij iedereen wensen. Uiteraard in gezondheid, maar zeker ook zakelijk. Het getal 7 is hét geluksnummer van de meeste Nederlanders. Tevens staat het getal 7 symboliseert in China saamhorigheid en dat is wat wij bij Vrijdaggevoel dagelijks proberen te hebben. Het idee van meerdere kleine ondernemingen die samen vanuit één gebouw werken. Samen voelt toch beter, dan alleen.

De voordelen & veelgestelde vragen van Dubbele Vreugde flexibel werken

Tussen 9 en 5 kennen wij niet. Werken vroeg in de ochtend? Een bespreking in het weekend? Bij Vrijdaggevoel kan na goedkeuring 24/7 het pand en de vergaderruimtes betreden.

Harde werkers drinken af en toe een kopje koffie. Drink je liever thee, dat mag ook. Heb je een bespreking, een kop koffie of thee aan je gast aanbieden is wel zo vriendelijk. Met Dubbele Vreugde mag je onbeperkt koffie en thee gebruiken.

Bij Staete Vrijdaggevoel is snel internet aanwezig. We zijn aangesloten op glazvezel en Ziggo. 2 internetverbindingen zijn altijd aanwezig. Zo zitten we nooit zonder.

Je mag het adres van Staete Vrijdaggevoel (De Nieuwe Erven 3 in Cuijk) gebruiken als vestigingsadres bij de KvK. Wellicht is het handiger dat je huisadres, maar dat mag jezelf bepalen.

Heb je een inschrijving bij Steate Vrijdaggevoel dan kan het gebeuren dat je post hebt. In het pand zit ook het PostNL Business Point van Cuijk. Je kan eventuele post dagelijks uit Postbus 1 van het interne postkantoor halen. Leuk om te weten, je kan ook in je correspondentie gebruiken:
Postbus 1
5430 AA Cuijk

Dat kost verder niets en zit standaard bij het flexibel werken bij Vrijdaggevoel.

Wil je weten of Dubbele Vreugde iets voor jou/jullie is? Leuk dat je het overweegt, dat menen wij oprecht. Je bent van harte welkom om 1 maand gratis te komen proefwerken. Dat kost je verder niets.

Een pand genaamd Vrijdaggevoel is niet compleet zonder een Vrijdag Middag Borrel. Iedere vrijdag vanaf een uurtje of 17:00 hebben wij afsluiter van de (werk)week. We zouden het leuk vinden je er ook eens te zien.

Bij flexibel werken Dubbele Vreugde kun je altijd gebruik maken van onze onze kort overleg ruimte / stilte ruimte  ‘Buurten’. Handig voor een kort overleg (maximaal 4 personen) of een videocall waar je even rustig wilt zitten. Wil je er gebruik van maken? Dat kan en het kost niets extra. Alleen even online reserveren en je bent het mannetje (of vrouwtje).

Wil je rustig ongestoord werken? Dan ga je in ons flexibel kantoor zitten. Het is er net zo stil als in de bibliotheek.Wil je liever meer onder de mensen zitten of liever een praatje maken? Dat kan ook. Ga dan in onze binnentuin zitten (binnenkomst van het pand). In onze kantoortuin (heerlijk bij lekker weer) zit je lekker buiten of bij slecht weer zit je lekker in onze wintertuin. Genoeg keuze dus.

Ook handig. Vragen die wij vaak gehoord hebben. Die beantwoorden wij alvast graag voor je. Toch een andere vraag? Neem contact met ons op.

Nee. Voor €87,87 heb je een all-in pakket. 24/7 toegang, werken in rust of juist een praatje maken, koffie of thee en ook licht, water en energie zitten in de prijs. Vergeten we nog iets? Oh ja, superrr snel internet zit er ook bij.

In principe wel. Je kan online zien wie er op bepaalde momenten aanwezig is en of er plek is. Reserveren kan ook gelijk online.

Bij Staete Vrijdaggevoel heb je geen langdurige contracten. Allereerst is de eerste maand gratis. Daarna is er een contract van toepassing van 3 maanden. Na 3 maanden is je contract maandelijks opzegbaar. Dat is dus erg handig.

Heb je eens overleg met meer dan 4 personen. Dan is de ruimte ‘Buurten’ te klein. Dan kun je ook indien beschikbaar ook gebruik maken van een van de grotere vergaderruimtes bij Vrijdaggevoel.

Alle vragen die je hier ziet staan, hebben betrekking op het flexibel werken bij Staete Vrijdaggevoel. Je zou altijd nog eens kunnen kijken bij de algemene FAQ. Even een kleine noot: niet alle FAQ die je hier leest zijn van toepassing voor flexibel werken.

Echt waar? Wij hebben ons best gedaan om (blijkbaar bijna) alle vragen te beantwoorden. Helaas dan toch niet gelukt. Stuur je ons even een e-mail met je vraag? Onderaan deze pagina staat een contactformulier. Je kan ook bellen naar 088-4488804 of nog leuker: loop even binnen bij Vrijdaggevoel. Dan staan we je persoonlijk te woord.

Probeer het 1 maand gratis!

Geen risico's en zonder enige verplichting. Kom gratis een maandje proef zitten bij Vrijdaggevoel. Daarna kun je beslissen.

Toch nog een vraag? We zouden het leuk vinden iets van je te horen.