Kantoorruimte Land van Cuijk

Kantoorruimte Noord-Brabant

Kantoorruimte Noord-Brabant nodig voor je bedrijf? Dan ben je bij vrijdaggevoel aan het goede adres. Wij verhuren namelijk kantoorruimtes in de omgeving van Noord-Brabant. Woon jij bijvoorbeeld in Boxmeer? Dan is dit wellicht interessant voor jou. We zijn er ons van bewust dat een prettige kantoorruimte heel belangrijk is voor je onderneming. We beschikken over verschillende kantoorruimtes en kijken graag samen met jou welke ruimte het beste bij je bedrijf past. Onze kantoorruimte Noord-Brabant varieert van 8 vierkante meter tot maar liefst 50 vierkante meter. Voor bedrijven met grote capaciteit voor wie 50 vierkante meter niet volstaat, hebben we ook nog de mogelijkheid om verschillende ruimtes samen te voegen om zo een kantoor te creëren dat genoeg ruimte biedt. Ook voor ondernemers die op zoek zijn naar een tijdelijke kantoorruimte kunnen we veel betekenen. Bij ons kun je namelijk ook tijdelijk huren en zit je nergens aan vast. Klinkt dit voor jou interessant? Neem dan gerust contact met ons op.

Faciliteiten kantoorruimte Noord-Brabant

De kantoorruimtes die we bij vrijdaggevoel verhuren zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo bieden we een gratis parkeergelegenheid. Je werknemers en/of bezoekers hoeven op die manier niet bang te zijn dat ze onverwachts te maken krijgen met torenhoge parkeerkosten en slechte parkeergelegenheid. Dit wordt bij vrijdaggevoel volledig gefaciliteerd.


Bij vrijdaggevoel vinden we het belangrijk dat je een flexibele werkomgeving hebt. Daarom zijn onze werkplekken altijd toegankelijk. Je kan dus zelfs in de avonduren en weekenden terecht bij je kantoor. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het gezamenlijk gebruiken van vergaderruimtes. Hierdoor kan je in alle rust en met veel privacy vergaderingen voeren.


Tenslotte hebben we een ontvangstmogelijkheid voor post. De post kan zelfs digitaal doorgestuurd worden naar een door jou opgegeven e-mailadres. Neem vooral contact op met ons als je geïnteresseerd bent in een van onze kantoorruimtes in omgeving Noord-Brabant. Dan kunnen we geheel vrijblijvend de verschillende mogelijkheden doornemen.