Kom-af Cuijk

Kerst kom-af

Vrijdag 22 december 2023 (13:00 TOT 18:30)

De kom-af/kerstborrel is een gezellige middag door de mensen uit Cuijk en voor iedereen uit Cuijk. De achtertuin is tijdens de kerstborrel opgebouwd tot een ware kleine wintertuin. Met luchtverwarmers, gluhwein (er zijn ook drankjes zonder alcohol) en er is soep. Het is een uitnodiging aan een ieder uit Cuijk om elkaar te ontmoeten en een ware kerstgedachte te laten leven en onder het genot van hapje en een drankje met elkaar te genieten van de aankomende kerst. Iedereen is welkom en het is gratis. Met iedereen bedoelen we ook echt iedereen en met gratis bedoelen we ook echt gratis.


Het hoort een leuke en gezellige middag te worden. Oprecht is het doel om te verbinden. De bedrijven die willen sponsoren kunnen dit gewoon doen. Hoe meer er is, hoe gezelliger het

Wat is er momenteel al geregeld bij de kom-af?
Momenteel zijn er (nvt) Cuijkse bedrijven die een bijdrage hebben geleverd voor de kerst kom-af. Hierdoor zijn de volgende zaken beschikbaar gesteld:
– Soep (halal)
– Gluhwein
– Warme chocolademelk (met slagroom)
– Frisdranken

Wat zoeken we nog?
– Terrasverwarmers
– Tenten
– Eventueel springkussen

Het initiatief: kom-af 
De kerst kom-af is een initiatief dat in 2017 voor het eerst georganiseerd gaat worden. Hierdoor zal deze pagina wekelijks veranderen en uitgebreid worden.

Goede doel
Op de dag zelf overwegen wij één stichting of goed doel in het zonnetje te zetten. Bezoekers en bedrijven kunnen tijdens de kom-af in een daarvoor bestemde donatiebus een bijdrage doen voor de stichting of goede doel uit Cuijk of omgeving.

Heb je een goed idee of wil je iets bijdragen aan de kom-af? Neem dan graag contact met ons op.

De ♥ (= sponsoren) van de kom-af 2022

De kom-af is iets dat uit je hart moet komen. Je doet het het omdat je iets wilt bijdragen aan de Cuijkse samenleving. Op de dag van de kom-af is het een samen zijn van een ieder en zijn we uiteraard blij dat een sponsor de middag steun geeft. Graag willen we op de dag zelf geen sponsors benoemen. Hieronder kan men een overzicht zien van de sponsors die in 2022 de kom-af geholpen hebben.

Misschien wel het aller-belangrijkste. Iedere kleine bijdrage is iets. Al breng je ons alleen wat statafels of ben je aanwezig om mee te helpen bij het inschenken van dranken. Alles wat helpt, is van harte welkom en levert een ♥.

Veel gestelde vragen

Waarom doen jullie de kerst kom-af?

Het antwoord is heel er simpel. Het is leuk en oprecht. We doen het omdat we iedereen in Cuijk een warm hart toedragen. Rijk, arm, alleenstaand of een gezin. Iedereen is hartelijk welkom en we willen een gratis en leuke kom-af organiseren.

Ik wil helpen (als privé persoon) of wil sponseren als bedrijf?

Dat is altijd leuk. Dat kan in de vorm van een (financiële) bijdrage, maar liever in een persoonlijke bijdrage die de kom-af voor iedereen leuker kan maken.

In principe is het de bedoeling dat de sponsoring echt uit het hart komt. De bedoeling is geen grote reclame te maken voor de sponsoren.

Moet ik een bedrijf hebben om te komen of is iedereen welkom?

Nee, zeker niet. Iedereen is welkom. Van jong tot oud. Alleen of met familie. Het is echt voor iedereen en Cuijk.

Is het echt gratis?

Ja, het is echt gratis. Als bezoeker betaal je niets.

Ik heb een leuk idee of extra initiatief!

Dat is echt oprecht leuk om te horen. Ieder initiatief of idee dat de kom-af kan versterken is van harte welkom. Neem even contact met ons op.