Sociaal & Lokaal

Sociaal & Lokaal

Betrokken bij Cuijk. Werken in Cuijk. Vrijdaggevoel in Cuijk.

Onder de noemer ‘sociaal & locaal’ staat verbinding en lokale betrokkenheid centraal. Staete Vrijdaggevoel is in basis een bedrijvencentrum. Een plek om te werken in Cuijk als ZZP’er of MKB’er. Alleen buiten dat is Vrijdaggevoel, net als ieder ander bedrijf of organisatie in Cuijk ook een onderdeel van de Cuijkse samenleving.

Tevens is Vrijdaggevoel lid van de Bedrijventerreinvereniging De Beijerd en ’t Riet. Dit met als voornamelijk doel ook veiligheid en samenwerking op het bedrijventerrein in Cuijk te ondersteunen.

Binnen het Vrijdaggevoel proberen wij met alle ‘bewoners’ een harmonieuze en gezellige werksfeer te creëren. Harmonie en plezier creëren verbinding. Deze verbinding proberen wij ook als sociaal onderdeel te vertalen naar verbinding in Cuijk. Verbinding staat bij Vrijdaggevoel onder andere in het teken van events.

Lente – barbeque

Jaarlijks, volgende keer is in de lente/zomer 2023


Jaarlijks organiseren de ‘bewoners’ samen een barbeque. Deze barbeque is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, maar ook om eens anders met elkaar te praten. Deze barbeque (die trouwens halal is) is ondertussen een traditie op De Nieuwe Erven 3 :-).

Mini Oktoberfest

Jaarlijks, begin oktober 2023


Normaal in Duitsland op de Theresienwiese in München, maar ook voor de bewoners van Staete Vrijdaggevoel een mini Vrijdaggevoel Oktoberfest.

Kerst kom-af

vrijdag 22 december 2023 – 13:00 t/m 18:30: eventueel uitloop


De kom-af/kerstborrel is een evenement door Cuijk en voor Cuijk. De achtertuin is tijdens de kerstborrel opgebouwd tot een ware kleine wintertuin. Met vuurkorven, gluhwein (er zijn ook drankjes zonder alcohol) en er is soep. Het is een uitnodiging aan een ieder uit Cuijk om elkaar te ontmoeten en een ware kerstgedachte te laten leven en onder het genot van hapje en een drankje met elkaar te genieten. Iedereen is welkom en het is gratis. Met iedereen bedoelen we ook echt iedereen. Wil je meer weten? Lees hier meer over de ‘Kerst kom-af‘.