Openstaande rekeningen

Het is belangrijk dat je niet te veel openstaande rekeningen hebt bij Staete Vrijdaggevoel. Staete Vrijdaggevoel verwerkt je post en is dus essentieel voor jouw onderneming. Als je geen post ontvang, kan dit gevolgen hebben voor jou in privépersoon als ook voor jouw onderneming.

Jouw account is geblokkeerd

Aangezien Staete Vrijdaggevoel meerdere klantpakketten hanteert is er een standaard waarop er een blokkade zal ontstaan bij openstaande rekeningen. Deze standaard is als volgt: één of meerdere openstaande rekeningen die langer dan 60 dagen open staat met een totaalbedrag van €55,- exclusief btw of hoger. 

Het gevolg hiervan is dat jouw account dan (tijdelijk) geblokkeerd zal zijn. We dienen een betaling te ontvangen en tot dat moment zullen we jouw account op blokkade laten staan. Je kan bijvoorbeeld de AVG postomgeving niet benaderen en ook inkomende post is niet zichtbaar. Tevens is helaas bij het verstrijken en nalaten van de betalingen meerdere keren het niet meer mogelijk per maand of kwartaal te betalen.

Jouw account deblokkeren

Log in in jouw account en betaal direct jouw openstaande rekeningen.

Het is belangrijk om te weten dat binnenkomende post niet geopend kan worden. Dit kan gevolgen hebben voor jouw BTW-aangifte, jaaraangiftes, loonheffingen en verdere brieven voor de belastingdienst en brieven van andere overheidsinstanties. De blokkade kan er toe zorgen dat je boetes of belastingcontroles krijgt en mijn advies is dus om snel te betalen of je uit te schrijven.

Beste optie: als men niet kan betalen

Zou je niet kunnen betalen, dan adviseren we je om je uit te schrijven van ons adres. Dan ontvang je de post op een ander adres waar je wel bij je post kan. Hierbij ontvang hoe je je adres kan aanpassen bij de KvK: https://www.vrijdaggevoel.nl/kvk-postadres-opzeggen/.