Geen privéadres. Kan ik toch via deze service een bedrijf openen?

We krijgen wel eens de vraag : 'Ik heb momenteel geen inschrijfadres. Kan ik toch via jullie een bedrijf openen?'


In principe gaan we er vanuit dat personen die een aanvraag indienen in het bezit zijn van een privéadres. In het algemeen in Nederland of desgewenst in het buitenland. Hierbij gaan we in eerste instantie ervan uit dat de meeste mensen beschikken over een inschrijving in de BRP en dus een persoonlijk inschrijfadres in Nederland hebben. De Basisregistratie Personen (BRP) is een centrale database met persoonsgegevens van de inwoners van Nederland. 

Beschik je niet over een persoonlijk inschrijfadres omdat je bijvoorbeeld in het buitenland woont, maar heb je wel een privéadres binnen de Europese Unie, dan is een inschrijving vaak gewoon mogelijk. 

Heb je helemaal geen privéadres of woon je buiten de EU, dan zullen we jouw aanvraag individueel dienen te beoordelen. Ook dan zijn er vaak mogelijkheden - we helpen bijvoorbeeld een aantal digital nomads die reizen en geen vast adres hebben - maar dat is per geval uniek. Je kunt dan gewoon starten met een online aanvraag en we zullen je aanvraag hierbij regulier beoordelen, desgewenst even extra navraag bij je doen en tenslotte de aanvraag verwerken/afhandelen. Zou je aanvraag door ons niet verwerkt kunnen worden, dan ontvang je eventueel betaalde bedragen aan Vrijdaggevoel vanzelfsprekend terug.


Reactie plaatsen