Inloggen bij de AVG postomgeving

Voor iedere klant van een zakelijk inschrijfadres beschikt over een een eigen klantomgeving. Dit is onze speciale AVG omgeving. In deze AVG omgeving kun je alle inkomende post zien bestemd voor jouw bedrijf of bedrijven. Ons streven is om op werkdagen inkomende post te dezelfde dag te verwerken. Inkomende post in het weekeinde verwerken we op maandag. De AVG-omgeving is dus echt in 99% van alle gevallen actueel.

Inloggen & reageren: AVG omgeving

Reageer nooit direct op de notificatie-email in of via jouw e-mailbox. 

Het wil af en toe gebeuren dat gebruikers e-mailen/reageren door te reageren op de notificatie dat er een poststuk klaar staat. Men reageert dan met een e-mailbox vanuit hun eigen e-mailomgeving op de notificatie. Let op: deze e-mails worden niet gelezen en komen terecht bij een no-reply e-mailadres.


Reageer daarom altijd via de button 'reageren' onder een bestand in de AVG-omgeving en reageer nogmaals nooit op de notificatie dat er een poststuk klaar staat. Reacties direct verzonden naar het notificatie e-mailadres worden niet gelezen.In de footer staat ook altijd een link naar de AVG online postverwerking omgeving. Ook op deze pagina staat onderaande footer en kun je direct naar de AVG omgeving gaan.

Wachtwoord vergeten?

Je kunt zelf een nieuwe wachtwoord aanvragen. Dit kun je doen door op deze link te klikken.

Reactie plaatsen